« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
SAVJETI

Vikend je, nagradite se

Dobar i opuštajući film je uvijek dobra opcija, pa ako skupite snage navečer kada svi zaspu, ispecite si kokice, natočite sok, uvaljajte se u garnituru i pustite mozak na pašu

Otiđite u prirodu...
Otiđite u prirodu... (Arhiva)
Više o

žene

,

opuštanje

,

nagrađivanje

Žene koje rade i koje su majke imaju malo vremena za sebe te uz taj ubrzani životni tempo žude za malo odmora. E pa zašto ga si ne bi priuštili? Nagradite se jer ste to zaslužile i na kraju danu odvojite malo vremena za sebe! U nastavku vam donosim nekoliko načina na koje se možete malo počastiti.

Dobar i opuštajući film je uvijek dobra opcija, pa ako skupite snage navečer kada svi zaspu, ispecite si kokice, natočite sok, uvaljajte se u garnituru i pustite mozak na pašu.

Čaša vina

Jedna čaša vina smiruje živce i smanjuje stres i zato si ju priuštite navečer kada djecu stavite na spavanje i kada dobijete samo svojih 5 minuta. Vino će vas opustiti prije spavanja zbog čega ćete lakše zaspati i ljepše spavati.

Ako volite vježbati, a vježbanje vam predstavlja ispušni ventil onda navečer obavezno izađite van i trčite slušajući omiljenu glazbu, a možete se i iscjediti u teretani na sat vremena. Nakon vježbanja ćete sigurno biti puno bolje raspoloženi.

>> Jednostavni načini za uživanje u životu >>

Druženje s prijateljima

Na kraju dana se nagradite tako da se družite sa ljudima koje volite. Pozovite prijatelje na čašicu razgovora i opustite se.

Ako ste pak glazbeni tip koji voli dobru muziku svakako istražite nove pjesme koje se nude na glazbenoj sceni te pronađite pjesmu koja će vas svaki puta kada ju čujete natjerati na ples.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
29.05.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    29.05.2021. 18:03
    uzivanje u vikendu
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh