« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
ON ZNA

6 karakteristika neodoljivog muškarca

Treba biti realan - mnoge žene privući će muškarac mišićavog tijela, međutim to nije dovoljno da ga se svrsta u kategoriju apsolutnog zavodnika

Neodoljivi muškarci imaju recept
Neodoljivi muškarci imaju recept (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

stil

,

privlačnost

,

karakteristike

,

duhovitost

Pogledajte koji znakovi garantiraju da je zaista neodoljiv

1. Zrači smirenošću - mnoge žene će ostati impresionirane muškarcem koji odaje dojam sigurnosti i smirenosti. Neurotični ili hiperaktivni tipovi znaju biti stresni bez obzira na to koliko obaveza ili problema imali u životu. No ako mu je izraz lica smiren, a pogled siguran, njegov seksipil će probijati kroz krov prostorije. Žene znaju biti previše analitične i brinuti oko najmanje sitnice, a muškarac koji ih zna umiriti i pokazati im kako se stvari na kraju uvijek mogu pozitivno riješiti apsolutno im je privlačan.

2. Vodi računa o sebi - nije toliko bitna visina i građa, no ako drži tijelo u dobroj formi to pokazuje da se zna brinuti za sebe. To također daje naznake kako mu je zdravlje prioritet, aktivan je, trenira nekoliko puta tjedno te ima energije. Drugim rječima: ako vodi računa o sebi vjerojatno će voditi računa i o svojoj partnerici, a to je definitivno plus.

3. Ima stila - ne želimo vam dati krivu predodžbu. Naime, ne radi se o tome kako mora njegovati određeni stilski tip, i da je imitiranje preporučenog stila siguran put do seksipila. Umjesto toga treba naglasiti kako atraktivan muškarac ima svoj stil, tj. način odijevanja koji odražava njegove stavove i ličnost.

4. Miriše kao muškarac - zvuči animalistički. Niti jedan muškarac ne može kontrolirati svoj prirodni miris, a čini se kako DNK kompatibilnost diktira tko ženi miriši dobro, a tko ne. No svaki muškarac može popraviti svoj miris vodeći računa o osobnoj higijeni. Sve dok nije pretjerao, muškarac koji dobro miriši može izluditi ženu.

5. Zna kako i kada biti nježan - bez obzira radi li se o ruci preko ramena ili laganom dodiru po nozi, nježnost doista godi svakoj ženi. Smatrajte ju vašim tajnim oružjem. Pod time se misli i izražavanje osjećaja riječima. Iznenađujuće je koliko mnogo privlačnih muškaraca gubi na dojmu samo zato što zaboravlja izraziti svoju ljubav.

6. Duhovit je - jedna od najpoželjnijih karakteristika muškarca jest da zna kako nasmijati ženu. Postoje različiti tipovi humora, no onaj koji je baziran na omalovažavanju drugih ne prolazi. Oraspoložite i nasmijte svoju bolju polovicu i uspjeh vam je zagarantiran.

12.08.2012. 15:35:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Marija F
    12.08.2012. 18:15
    Vis vis eto dobrog teksta. Sad stavite ime novinara koji je to napisao da mozemo pratiti njegove uratke.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh