Zagreb nema prethodne stranice
DANAS

Gdje van – popis evenata, festivala i sličnog

objavljeno prije 17 sati i 19 minuta

Booksa u parku, 12h - Booksa Rougemarin park, 17h - Rouge Marin Adriatic Coasting, 18h - Peti kupe Solmotion, 19h - Aquarius Baš Naš festival: Cubismo, 20h - Bundek Italo Disco… više »

NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 19 sati

Pub kvizovi u gradu Gaming pub kviz, 19h – Z centar Pub kviz, 20h - Caffe bar Tik Tak više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 16. lipnja

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 16. lipnja - evo, prošlo je gotovo 6 mjeseci, a mi i dalje nedjeljom sjedamo u auto i krenemo u potragu za dućanom gdje bismo kupili… više »

IDEMO!

Svi u Voltino na 22. Memorijalni malonogometni turnir

objavljeno prije 7 dana i 11 sati

22. po redu Memorijalni malonogometni turnir Voltino odvija se od petka 21. do nedjelje 23.6. u počast poginulim braniteljima ovog naselja. Najvažnija sporedna stvar na svijetu, vrijedne… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 9. lipnja

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 9. lipnja - jel'da se još uvijek niste navikli da su nedjelje neradne, priznajte? Evo, prošlo je gotovo 6 mjeseci, a mi i dalje… više »

COOL

Nikada zabavnije ljeto u Zagrebu

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Najposjećenija ljetna manifestacija Ljeto kod Matoša i ove će godine centar Zagreba pretvoriti u oazu dobre zabave i još bolje hrane i pića. U hladovini drvoreda i… više »

SJAJNO!

Sajam dobrosusjedstva na Vrbiku

objavljeno prije 15 dana i 14 sati

U razdoblju od 6. do 9. lipnja 2024. godine (od četvrtka do nedjelje) Udruga Maštara koja djeluje na području Vrbika u suorganizaciji s Mjesnim odborom Vrbik organizira treće izdanje… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme za 2. lipnja 2024.

objavljeno prije 19 dana i 14 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 2. lipnja- i dalje to zvuči moćno, no i dalje je jednostavno nedjelja koju nas nisu pitali možemo li nešto kupiti, nego su neki odlučili to… više »

PRIDE

Danas je Pride - pojavite se!

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Povorka ponosa LGBTIQ+ zajednice započet će okupljanjem 1. lipnja 2024. u 15:00h na Trgu Republike Hrvatske, ispred Hrvatskog narodnog kazališta te u 16.00h krenuti gradskim… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme za 30. svibnja 2024.

objavljeno prije 22 dana i 14 sati

Lud neki dan... ovaj puta četvrtak, uz Dan državnosti se uvalilo i Tijelovo i sad stvarno treba pronaći koji to dućan radi jer ne radi gotovo baš ništa... E, ako se niste… više »

NAJAVE

Program HURR-a povodom Svjetskog dana roditelja

objavljeno prije 24 dana i 6 sati

Jeste li znali da se 1. lipnja obilježava Svjetski dan roditelja i to od 2012. godine? Taj dan odajemo priznanje onima koji se nesebično, vlastitim primjerom svakodnevno trude ulagati u… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 26. svibnja

objavljeno prije 26 dana i 14 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 26. svibnja - sad više ne zvuči tako dobro kao pred jedan dana, ali je i dalje barem djelomćno moćno, jel'da?  No, znači pred… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 19. svibnja

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 19. svibnja - zvuči moćno, jel'da? Kao da je neki praznik... e pa, nije naravno, normalna nedjelja koja u nenormalnoj državi postaje… više »

COOL

Program HURR-a za Međunarodni dan obitelji 2024.

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

 „Da obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece", slogan je pod kojim je davne 1989. godine Opća skupština Ujedinjenih naroda dan 15. svibnja… više »

COOL

Dan obitelji 15.5. u Knjižnici Knežija

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

 „Da obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece", slogan je pod kojim je davne 1989. godine Opća skupština Ujedinjenih naroda dan 15. svibnja… više »

skrolaj na vrh