Vic dana
VIC DANA

Mujo i svadba

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Fata napokon zafatala Muju da je ženi, pa napravili svadbu i hodža u jednom trenutku upita: - Ako ne'ko ima šta za reć' protiv ovog braka, nek' kaže sada il' šuti… više »

VIC DANA

Mujo u državnoj firmi

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Nakon godina truda i podmazivanja Mujo se uspije uguziti u državnu službu, pa prvog radnog dana luta hodnicima i naleti na jarana Hasu. Mujo se oduševi i izgrli ga: - Đe's', jarane,… više »

VIC DANA

Fata razmišlja o plastičnoj operaciji

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Fata stoji pred ogledalom, okreće se, gleda li gleda, pa nezadovoljno uzdahne: - Mujo, bolan, jel' ti misliš da bi ja trebala na plas'čnu operac'ju? Mujo je pogleda preko novina: -… više »

dalekovod struja
VIC DANA

Mujo i seksualne sklonosti

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Zapričali se Mujo i Haso na čaršiji, kad kraj njih prođe Ibro i mahne im. Mujo se nagne prema Hasi i potiho mu kaže: - Haso, bolan, znaš ti da je ovaj Ibro… više »

VIC DANA

Mujica i stalna pitanja

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Mujo gleda televiziju u dnevnoj kad odjednom uleti mali Mujica i krene s pitanjima: - Babo, bolan, mogu l' te pitat' nešto? Mujo klimne, a Mujica nastavi: - Kak'a je razlika… više »

VIC DANA

Mujo na gradskom bazenu

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Kad Mujo uđe sav ljut u birtiju i drmne duplu ljutu na eks, pa uzme drugu i sjedne do Hase koji ga odmah upita: - Š'a je, bolan, š'a s' se tako raspizdio? Mujo… više »

VIC DANA

Mujini problemi sa seksom

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Nakon dugog i teškog dana Mujo i Fata zalegli u krevet, a od akcije ni traga ni glasa - Fata lista ženski magazin, Mujo sportske stranice novina. Fata se … više »

VIC DANA

Traumatičan Mujin razvod

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Dvoje staraca Mujo i Fata jedva se dogegali do općine i drhtećim glasom upitaju službenika gdje se mogu prijaviti za razvod braka. Ovaj ih zbunjeno pogleda, zatraži osobne i… više »

Foto: Pexels
VIC DANA

Mujo i prvi seks s Fatom

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Već mjesecima se Mujo trudio odvući Fatu u krevet i napokon mu jedne večeri uspije dobiti je u svoj stan. Malo se mazili, pa se on krene skidati i na kraju svuče i gaće. Fata razrogači… više »

VIC DANA

Kad Mujo dođe kući pijaan...

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo dođe kući kasno navečer, pijan k'o majka. Fata otvara vrata i odmah se počne derati na njega. - Opet si mrtav pijan, a, propalice?! Mujo se klati na vratima, podrigne i zadere se: -… više »

VIC DANA

Mujini problemi u kafani

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Mujo i Haso došli u kafanu, objesili kapute, sjeli za stol i lagano pijuckaju i razgovaraju. Nakon nekog vremena Mujo se zagleda u nešto, pa se Haso naljuti i izdere se na… više »

Daljina ne mora razdvajati / Pexels
VIC DANA

Mujo dočeka Fatu

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Fata se vraća vlakom iz posjeta majci, a Mujo je dočekuje na kolodvoru. Kad je Fata izašla, Mujo je samo pozdravi i uzme joj kofer. Fata tužno reče: - Mujo bolan, pa vidi onog čovjeka… više »

VIC DANA

Plavuša i menga

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Šef na poslu poludi na plavušu zbog dvije gluposti koje je napravila jednu za drugom, pa se izdere na nju i kaže joj: - Ne znam što da ti kažem, ti definitivno… više »

VIC DANA

Kad Mujo gleda TV...

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Mujo i Fata pred televizorom i Fata mijenja kanale, sve dok ne naleti na emisiju o kuhanju koju počne sa zanimanjem gledati. Mujo to dojadi nakon desetak minuta i on ispali: - Ajd bona,… više »

VIC DANA

Mujo i plavuša na semaforu

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Mujo stane na semaforu, a u autu kraj njega stane plavuša. Pogledaju se, pa Mujo krene spuštati prozor. Plavuša otvori i svoj, očekujući da će je Mujo malo zagovarati,… više »

skrolaj na vrh