Vic dana
VIC DANA

Fata i predigra

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Fata zasjela na kavu s jaranicama i nakon nekog vremena krenu priče o, naravno, seksu... pa je upita Habiba: - Jel', bona, Fato... kol'ko teb' traje predigra? Fata uzdahne: - A sl'šaj,… više »

Crvenkapica u šetnji šumom
VIC DANA

Crvenkapica u šetnji šumom

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Crvenkapica se mirno šeta šumom kad začuje glas iz grma: - Što imaš u toj košari!? Crvenkapici malo neugodn: - Mesa,kolača... - Što još!? Sad… više »

VIC DANA

Mujini problemi

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Mujo pandur na poslu dobio vijest da mu je umrla majka, pa se oko njega skupili svi panduri i tješe ga, kad mu zazvoni telefon. Mujo se javi, napravi tužnu facu i spusti telefon s… više »

VIC DANA

Mujo na placu

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Mujo došao na tržnicu, poslala ga Fata da joj nađe najbolje jabuke i tako tražeći naleti na Hasu, jarana iz osnovne... - Haso, bolan, jel' se ti sjećaš mene? Haso se… više »

VIC DANA

Mujo je nesposoban

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mujo sjedni u dnevnoj sobi i pije pivu, gleda televiziju... a Fata se vraća kući s posla i pogleda ga krajnje zbunjeno: - Š'a radiš ti kući, što nis' na poslu?… više »

VIC DANA

Plavuša i, normalno, seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Plavuše sjele na kavu i uskoro tema postane, očekivano, seks pa se jedna od njih pohvali: - Znaš, ja sam se prvi put seksala s 14! Druga je zavidno pogleda: - Ma daj nemoj, a ja… više »

VIC DANA

Mujin frižider

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Mujo se zapio s ekipok u kafani i dolazi kući u sitne sate i krene po još jedno pivo u frižider prije spavanja, kad na frižideru poruka od Fate: - Mujo, ovo ne funkcionira, dosta mi… više »

VIC DANA

Mujo i njegovi prijatelji

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Mujo naleti na tipa koji mu se čini poznat pa dođe do njega i pozdravi ga: - Pa đe's' Haso, kućo stara ... ala si se promijenio otkad te nisam vidio ... napuc'o kila, izgledaš k'o… više »

VIC DANA

Mujo gastarbajter na granici

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Poslije 10 godina u Švedskoj, kada se malo opario odluči Mujo provesti godišnji u Dalmaciji. Na graničnom prijelazu zaustavi ga carinik, uzme putovnicu te upita: - Odakle si,… više »

VIC DANA

Mujica i pišanje s dodatkom

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Fata u kuhinji završavva ručak, kad uleti mali Mujica i vikne: - Mamaa, piški mi seeee! Fata obriše ruke i reče: - Dobro, šta's' nav'ro, odvest ću te na WC ...… više »

VIC DANA

Kad plavuša prodaje auto...

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Plavuša odluči prodati svoj stari auto, ali ni nakon par oglasa ne uspijeva pronaći kupca, pa nazove prijatelja da joj da savjet. On se zamisli pa odgovori: - Čuj, auto ti ima 300… više »

VIC DANA

Plavuša i ljubav

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Plavuša sjedni na kavi i naleti joj frendica, pa je pozove da sjedne kako bi joj odma ispričala sve što je novo: - Čujem da imaš novog frajera? Plavuša klimne… više »

VIC DANA

Mujica ima pitanja...

objavljeno prije 5 mjeseci

Mujo čita novine na kauču, a mali Mujica sve šeta oko njega, pa na kraju skupi hrabrost i stane pred njega: - Babo, babo, mogu l' te pitat' dva pitanja? Mujo spusti novine: -… više »

VIC DANA

Kad plavuše idu van

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Dvije plavuše se dooobro razbile u večernjem izlasku, pa ruku pod ruku polako teturaju kući, kad će jedna: - Gle, mjeseeec... jel' nam bliži on ili London? Druga je prekori: - Pa… više »

VIC DANA

Mujo u Dalmaciji

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Mujo šeta po dalmatinskoj rivi, pa odluči uči u neki restoran da pojede štogod. Sjedne on i kaže konobaru: - Ja b' pivo za početak... Konobar slegne ramenima: - Pa pivaj,… više »

skrolaj na vrh