Vic dana
VIC DANA

Par paprenih viceva o muškarcima

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Zašto muškarci daju imena svom spolovilu? - Ne žele da netko nepoznat donosi 99% odluka umjesto njih. Muškarci su kao telefoni - zauzeti ili u kvaru. Zašto 95%… više »

VIC DANA

Plavuša pandurka u problemu

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Plavuša se zaposlila kao policajka i usred posla dobila mjesečnicu. Pošto nije smjela napustiti radno mjesto, pozove ona stanicu i zatraži zamjenu. Tek nakon 3 sata stiže kolega… više »

VIC DANA

Fata i predigra

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Fata zasjela na kavu s jaranicama i nakon nekog vremena krenu priče o, naravno, seksu... pa je upita Habiba: - Jel', bona, Fato... kol'ko teb' traje predigra? Fata uzdahne: - A sl'šaj,… više »

Crvenkapica u šetnji šumom
VIC DANA

Crvenkapica u šetnji šumom

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Crvenkapica se mirno šeta šumom kad začuje glas iz grma: - Što imaš u toj košari!? Crvenkapici malo neugodn: - Mesa,kolača... - Što još!? Sad… više »

VIC DANA

Mujini problemi

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Mujo pandur na poslu dobio vijest da mu je umrla majka, pa se oko njega skupili svi panduri i tješe ga, kad mu zazvoni telefon. Mujo se javi, napravi tužnu facu i spusti telefon s… više »

VIC DANA

Mujo na placu

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Mujo došao na tržnicu, poslala ga Fata da joj nađe najbolje jabuke i tako tražeći naleti na Hasu, jarana iz osnovne... - Haso, bolan, jel' se ti sjećaš mene? Haso se… više »

VIC DANA

Mujo je nesposoban

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Mujo sjedni u dnevnoj sobi i pije pivu, gleda televiziju... a Fata se vraća kući s posla i pogleda ga krajnje zbunjeno: - Š'a radiš ti kući, što nis' na poslu?… više »

VIC DANA

Plavuša i, normalno, seks

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Plavuše sjele na kavu i uskoro tema postane, očekivano, seks pa se jedna od njih pohvali: - Znaš, ja sam se prvi put seksala s 14! Druga je zavidno pogleda: - Ma daj nemoj, a ja… više »

VIC DANA

Mujin frižider

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Mujo se zapio s ekipok u kafani i dolazi kući u sitne sate i krene po još jedno pivo u frižider prije spavanja, kad na frižideru poruka od Fate: - Mujo, ovo ne funkcionira, dosta mi… više »

VIC DANA

Mujo i njegovi prijatelji

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Mujo naleti na tipa koji mu se čini poznat pa dođe do njega i pozdravi ga: - Pa đe's' Haso, kućo stara ... ala si se promijenio otkad te nisam vidio ... napuc'o kila, izgledaš k'o… više »

VIC DANA

Mujo gastarbajter na granici

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Poslije 10 godina u Švedskoj, kada se malo opario odluči Mujo provesti godišnji u Dalmaciji. Na graničnom prijelazu zaustavi ga carinik, uzme putovnicu te upita: - Odakle si,… više »

VIC DANA

Mujica i pišanje s dodatkom

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Fata u kuhinji završavva ručak, kad uleti mali Mujica i vikne: - Mamaa, piški mi seeee! Fata obriše ruke i reče: - Dobro, šta's' nav'ro, odvest ću te na WC ...… više »

VIC DANA

Kad plavuša prodaje auto...

objavljeno prije 10 mjeseci

Plavuša odluči prodati svoj stari auto, ali ni nakon par oglasa ne uspijeva pronaći kupca, pa nazove prijatelja da joj da savjet. On se zamisli pa odgovori: - Čuj, auto ti ima 300… više »

VIC DANA

Plavuša i ljubav

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Plavuša sjedni na kavi i naleti joj frendica, pa je pozove da sjedne kako bi joj odma ispričala sve što je novo: - Čujem da imaš novog frajera? Plavuša klimne… više »

VIC DANA

Mujica ima pitanja...

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Mujo čita novine na kauču, a mali Mujica sve šeta oko njega, pa na kraju skupi hrabrost i stane pred njega: - Babo, babo, mogu l' te pitat' dva pitanja? Mujo spusti novine: -… više »

skrolaj na vrh