« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
UPS!

Hoće li se Eurosong odgoditi zbog koronavirusa?

Nizozemska televizija NRP kazala je da će organizatori Eurovizije slijediti savjete zdravstvenih vlasti pri odluci kakav će format imati taj događaj koji se održava od 12. do 16. svibnja imati

Crno im se piše?
Crno im se piše? (Arhiva)
Više o

Eurosong

,

koronavirus

Organizator natjecanja za pjesmu Eurovizije koje se ove godine u svibnju održava u nizozemskom Rotterdamu objavio je da razmatra opcije u svjetlu epidemije koronavirusa zbog čega je odgođena i dodjela indijskih filmskih nagrada.

Zdravstvene vlasti objavile su da je 86-ogodišnji muškarac zaražen koronavirusom umro u petak u Rotterdamu, što je prva nizozemska žrtva epidemije koja je krenula iz Kine i proširila se na 85 zemalja. Nizozemska je prvi slučaj zaraze prijavila 27. veljače. U četvrtak je imala 82 slučaja.

Nizozemska televizija NRP kazala je da će organizatori Eurovizije slijediti savjete zdravstvenih vlasti pri odluci kakav će format imati taj događaj koji se održava od 12. do 16. svibnja imati. Nisu željeli reći koje su alternative razmatrane.

Organizatori večeri na kojoj se dodjeljuju nagrade Indijske međunarodne filmske akademije, koje se nazivaju i Bollywoodski Oscari, rekli su kako je svečanost odgođena. Trodnevna ceremonija trebala se održati krajem mjeseca a radi se o najvećem događaju indijske filmske industrije.

06.03.2020. 17:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh