Televizija
ZANIMLJIVO

Lovci na viruse na National Geographicu

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Dok se trenutačno cijeli svijet nalazi u COVID-19 krizi, nije lako razmišljati o tome što nam budućnost nosi. No, oni na prvoj liniji znanosti znaju da najgore možda tek… više »

NAGRADE

Tri serije dominirale Emmyjima

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Nasljeđe, Schitt's Creek i Čuvari dominirale su ovogodišnjom dodjelom nagrada Emmy koja se zbog koronavirusa preselila u virtualni svijet i odisala kućnom atmosferom,… više »

COOL

Reality show za - put na ISS?

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Američka produkcijska kuća predlaže televizijski reality show u kojem će se u cijelom svijetu tražiti ljubitelj svemira koji će osvojiti put na Međunarodnu svemirsku postaju - ISS. … više »

NOVO NENORMALNO

HBO Max izbacio "Projuhalo s vihorom"

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Američka streaming platforma HBO Max iz svoje je ponude privremeno izbacila film "Prohujalo s vihorom" Victora Fleminga iz 1939 zbog rasističkog prikaza crnačkih likova. Na ovaj se potez HBO… više »

MTV polako gubi pozicije
AKCIJA

MTV će zacrniti ekrane

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

MTV-u su se priključili drugi ViacomCBS zabavni i glazbeni kanali, uključujući Comedy Central, CMT, VH1. Najavili su da će u ponedjeljak u 17 sati po lokalnom vremenu (21 po GMT-u) na 8… više »

SERIJE

Vječna milost d.o.o. na Pickbox NOW

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Vječna milost d.o.o. (Perpetual Grace, LTD), neo-noir triler s oskarovcem Benom Kingsleyjem (Gandhi, Lucky Number Slevin, Iron Man3) u glavnoj ulozi nova je serija na Pickbox NOW koju ne… više »

POHVALNO

Pickbox NOW omogućio neograničen sadržaj cijeloj regiji

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Hrvatski streaming servis Pickbox NOW je putem službenih Facebook i Instagram profila uputio apel pojedincima i tvrkama na solidarnost, odgovorno ponašanje i pomoć društvu. Kako… više »

NAJAVE

Dobri liječnik - druga sezona na AXN Adriji

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Odlična medicinska drama „Dobri liječnik" vraća se u svojoj drugoj sezoni na AXN Adriju. Novi niz od 18 epizoda moći će se pogledati od 19. ožujka u udarnom tjednom terminu četvrtkom u… više »

UPS!

Hoće li se Eurosong odgoditi zbog koronavirusa?

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Organizator natjecanja za pjesmu Eurovizije koje se ove godine u svibnju održava u nizozemskom Rotterdamu objavio je da razmatra opcije u svjetlu epidemije koronavirusa zbog čega je… više »

COOL

Al Pacino prvi puta u TV seriji

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Prvi put u svojoj više od pet desetljeća dugoj glumačkoj karijeri slavni američki glumac Al Pacino okušao se u tv-seriji koja će se u petak početi prikazivati na Amazon Prime… više »

NAGRADE

Dobitnici Brit Awards za 2020

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Pjesma "Someone You Loved" škotskog kantautora Lewisa Capaldija proglašena je pjesmom godine na 40. dodjeli britanskih glazbenih nagrada u utorak navečer. "Someone You Loved"… više »

ČESTITAMO

Tom i Jerry slave 80. rođendan

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Mačak iz crtanog filma, kojem je dosadio miš koji živi u njegovoj kući, planira zavjeru kako bi ga izbacio, i to tako što će ga prvo uloviti u klopku na koju stavi komad sira.… više »

AXN ADRIA

Tri premijere na AXN Adria u veljači

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Poznati serijal horor priča "U tami" vraća se na AXN Adria koji premijerno donosi tri nova naslova od 10. do 24. veljače. Stvoren po uzoru na antologijsku „Zonu sumraka", serijal… više »

NAGRADE

Billie Eilish izdominirala Grammyje

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Tinejdžerska zvijezda Billie Eilish dominirala je u nedjelju osvojivši Grammyje u četiri glavne kategorije - najbolji album, pjesma, snimka godine i najbolji novi izvođač, što… više »

62. GRAMMY

Zvijezde se pripremaju za dodjelu Grammyja koju potresa skandal

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Lizzo, Billie Eilish i Lil Nas X spremni su za nedjeljnu dodjelu Grammyja, koju potresa veliki skandal unutar organizacije koja odlučuje o dobitnicima, a očekuje se da će nova generacija… više »

skrolaj na vrh