« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
COOL

Disney+ stiže u Hrvatsku na ljeto

Disney+ streaming platforma za filmove i serije Disneya, Pixara, Marvela, Star Warsa i National Geographica od ovoga ljeta dolazi i u Hrvatsku

Odlično!
Odlično! (Arhiva)
Više o

Disney

,

Disney plus

Iz Komunikacijskog laboratorija, nezavisne regionalne agencije za tržišno komuniciranje i odnose s javnošću, priopćili su da su im to potvrdili iz tvrtke The Walt Disney Company, najavljujući spomenutu platformu s ekskluzivnim, originalnim sadržajem i tisućama naslova nekih od omiljenih svjetskih uspješnica.

Disney+ je streaming platforma za filmove i serije Disneya, Pixara, Marvela, Star Warsa i National Geographica, koja uključuje naslove poput Simpsona i još mnoge druge, a na odabranim međunarodnim tržištima uključuje i novi brand zabavnog sadržaja Star.

Vodeća streaming usluga Disney+ namijenjena je direktnim korisnicima i dio je segmenta Disney Media & Entertainment Distribution unutar spomenute kompanije.

Usluga nudi streaming bez reklama uz stalno rastuću kolekciju ekskluzivnih originalnih sadržaja, uključujući dugometražne filmove, dokumentarne filmove, akcijske i animirane serije te sadržaje kraćih formata, kažu u Komunikacijskom laboratoriju.

Uz pristup dugoj Disneyevoj povijesti nevjerojatnih filmskih i televizijskih naslova, dodaju, Disney+ je i ekskluzivna platforma za streaming najnovijih izdanja studija Walt Disney.

Kroz Star nudi najnovija izdanja produkcije 20th CenturyStudios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures i još mnogo toga.

30.01.2022. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh