Sport
PRIJAVITE SE!

HT B2Run ove godine u humanitarnom ruhu

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Danas je na obali zagrebačkog jezera Jarun, na terasi kultnog kluba Aquarius, službeno najavljena nova sezona najveće regionalne poslovne utrka HT B2Run. Četiri HT B2Run utrke ove će se, pete… više »

COOL

Norme za Olimpijadu vade se i u Osijeku

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Panonian Challenge, osječki festival ekstremnih sportova bit će održan jubilarni 20. put od 5. do 9. lipnja, a natjecanje je postalo kvalifikacijsko za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju… više »

EL

Dinamo protiv Benfice u osmini finala EL

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Dinamo će igrati protiv portugalske Benfice u osmini finala Europa lige. Prva utakmica osmine finala na rasporedu je 7. ožujka (četvrtak) na Maksimiru, a revanš 14. ožujka u… više »

COOL

Vatikan predstavio prvu sportsku momčad

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Athletica Vaticana sportski je savez povezan s Talijanskim olimpijskim odborom (CONI) i moći će u budućnosti sudjelovati na međunarodnim sportskim događajima.  "Odavna smo… više »

SAZNAJEMO

Fulham zainteresiran za Marka Pjacu

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Razočaranje je najbolja riječ kojom se može opisati prvi dio sezone Marka Pjace u redovima Fiorentine. No, interesa za usluge hrvatskog reprezentativca ne nedostaje, a čini se kako je… više »

PROBLEMI?

Hrvatska godina iznimnih sportskih uspjeha, ali i starih problema

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Hrvatski sportaši bili su 2018. godine izuzetno uspješni - zaključak je kakav se u ovom slučaju smije istaknuti odmah na početku osvrta na proteklih dvanaestak mjeseci. Za njega… više »

EUROPA LIGA

Dinamo protiv Plzenja u Europa ligi

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Izvučeni su parovi nokaut faze Europa lige, a Dinamo je izvukao protivnika, reklo bi se, po mjeri - češkog prvaka Plzenj. Utakmice se igraju 14. i 21. veljače, a Dinamo će u prvom… više »

SPEKTAKLI

Izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka 2018./2019.

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Liga prvaka došla je do osmine finala, a ždrijeb je i ove godine spojio neke sjajne parove, uz par naizgled lakih prolaza, no... Prvoplasirane momčadi skupina bile su nositelji u… više »

SPONZORI

Visa potpisala ugovor s UEFA-om za ženski nogomet

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Visa, svjetski lider u digitalnom plaćanju, najavila je višegodišnje partnerstvo s organizacijom UEFA. Visa će postati prvi sponzor UEFA-e posvećen ženskom nogometu. Charlotte… više »

EURO 2020

Hrvatska u skupini E kvalifikacija za EURO 2020

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Hrvatska je smještena u skupinu E nakon izvlačenja skupina za kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. Protivnici su na papiru najlakši - Wales, Slovačka, Mađarska i… više »

BRAVO!!!

Hrvatska osvojila Davis Cup!

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Hrvatska je osvojila Davis Cup, postavši tako svjetski prvak u tenisu! Vjerojatno nam to nije prevelika utjeha za izgubljeno finale Svjetskog prvenstva od istog protivnika - Francuske,… više »

SAZNAJEMO

Preokret u Münchenu: Uli Hoeness javno podupire Niku Kovača

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

S pobjedom u Ligi prvaka nad AEK Atenom (2:0) Niko Kovač privremeno je osigurao mir u Bayernu. Ipak, trenutna sezona još uvijek ne ide prema planu kod njemačkog prvaka. Bavarci su na… više »

BRAVO

115 godina žena u europskom športu

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

U sklopu obilježavanja 115. obljetnice osnutka HAŠKa Mladost organiziran je i okrugli stol na temu "115 godina žena u europskom športu". Okrugli stol… više »

FORMULA 1

Kimi Raikkonen slavio na VN SAD u Austinu

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Kimi Raikkonen je u Teksasu došao do 21. pobjede u karijeri, ali i prve nakon čak pet godina i trijumfa u Australiji. Drugo mjesto osvojio je Nizozemac… više »

FORMULA 1

Potvrđen kalendar utrka Formule 1 u 2019.

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Kalendar utrka u Svjetskom prvenstvu vozača formule 1 u 2019. godini na kojemu se nalazi 21 utrka potvrdio je savjet Međunarodnog automobilističkog saveza (FIA) I dalje će se većina… više »

skrolaj na vrh