Ostali sportovi
DOSTA MU JE

Andy Roddick završio tenisku karijeru

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

"Uživao sam u svakom trenutku. Bila je to vožnja s mnogo uspona i padova i prekrasnih momenata", rekao je Roddick u obraćanju publici na prepunom stadionu Arthur Ashe nakon poraza od Del… više »

FORMULA 1

Jenson Button pobijedio u Spa

objavljeno prije 12 godina

Jenson Button ostvario je drugu pobjedu sezone, a ukupno 14. u karijeri u današnjoj utrci za Veliku nagradu Belgije na stazi Spa Francorchamps. Button je bio najbrži i na… više »

DIJAMANTNA LIGA

Sandra Perković pobijedila i u Zurichu

objavljeno prije 12 godina

Olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković na najbolji je način okrunila svoju pobjedu u "Dijamantnoj ligi" u svojoj disciplini. Ona je u Zurichu na stadionu Letzigrund ostvarila… više »

POI

Otvorene Paraolimpijske igre u Londonu

objavljeno prije 12 godina

Dva tjedna nakon što se London oprostio od najboljih olimpijaca svijeta, u britanskoj prijestolnici otvorene su 14. paraolimpijske igre na kojima će nastupiti 4.200 sportaša iz… više »

POI

Tko je izmislio Paraolimpijske igre

objavljeno prije 12 godina

Eva Löffler je "gradonačelnica" Paraolimpijskog sela u Londonu. Ona je i veleposlanica paraolimpijskog pokreta - žena koja simbolizira prošlost i budućnost. Eva je zapravo… više »

DOPING

Lance Armstrong ostaje bez svih titula

objavljeno prije 12 godina

Sedmerostruki pobjednik Tour de Francea, američki biciklist Lance Armstrong objavio je u četvrtak da odustaje od borbe protiv optužbe za doping koju je protiv njega podigla Američka… više »

DIJAMANTNA LIGA

Sandri Perković pobjeda i rekord mitinga u Stockholmu

objavljeno prije 12 godina

Olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković samo 13 dana nakon najvećeg uspjeha u karijeri ostvarila je novu pobjedu, na mitingu "Dijamantne lige" u Stockholmu bila je najbolja s… više »

???

Kenijci pokreću istragu zbog malo medalja na OI

objavljeno prije 12 godina

Kenijski ministar sporta Paul Otuoma najavio je pokretanje istrage zbog slabog učinka kenijskih sportaša na Olimpijskim igrama gdje su osvojili 11 medalja. "Ovoga puta neće biti… više »

OI LONDON

Posljednji i najbolji dan Olimpijade za hrvatske sportaše

objavljeno prije 12 godina

Posljednjeg, šesnaestog dana natjecanja na Olimpijskim igrama u Londonu, Hrvatska je osvojila dvije medalje - zlato vaterpolista i broncu rukometaša. Vaterpolisti su u finalu… više »

BRAVOOO!!!

Vaterpolistima zlato na Olimpijadi

objavljeno prije 12 godina

Vaterpolisti Hrvatske osvojili su zlatnu medalju na olimpijskim igrama u Londonu nakon što su danas u finalu pobijedili Italiju za 8:6 (1:2, 2:0, 2:1, 3:3). Zlatna olimpijska medalja… više »

BRONCA

Rukometaši osvojili brončanu medalju

objavljeno prije 12 godina

Rukometaši su na Olimpijskim igrama osvojili brončanu medalju, treću od priznanja hrvatske države. Prve dvije bile su zlatne i svi su se nadali da će se i opet osvojiti ona… više »

MUNJE

Boltu zlato i u štafeti uz svjetski rekord

objavljeno prije 12 godina

Bolta i društvo su Amerikanci pritisnuli prilično dobro, tako da je u zadnjoj izmjeni Blake dodao Boltu štafetu u istom trenutku kada je Tyson Gay dodao Ryanu Baileyu, no tu je… više »

OI RUKOMET

Hrvatska izgubila od Francuske

objavljeno prije 12 godina

Hrvatska rukometna reprezentacija nije se plasirala u finale olimpijskog turnira, izgubivši u polufinalu od Francuske sa 22-25 (10-12). Najefikasniji igrači Hrvatske bili su Horvat sa… više »

OI LONDON

Polovično dobar 14. dan Olimpijade za hrvatske sportaše

objavljeno prije 12 godina

Četrnaesti dan natjecanja na Olimpijskim igrama u Londonu hrvatskim je reprezentacijama donio po pobjedu i poraz u polufinalu. Uspješni su bili vaterpolisti, koji su sa 7-5 svladali… više »

ODLIČNO!

Vaterpolisti zgazili Crnu Goru za finale

objavljeno prije 12 godina

Vaterpolisti Hrvatske plasirali su se u finale olimpijskog turnira u Londonu nakon što su danas u polufinalnom susretu sa 7-5 (3-1, 2-0, 2-2, 0-2) pobijedili reprezentaciju Crne Gore.… više »

skrolaj na vrh