« Nogomet
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
UEFA

Ždrijeb naklonjen hrvatskim klubovima

Dinamo, Hajduk i Osijek bi u prvoj utakmici bili domaćini, a Rijeka će gostovati. Prve utakmice 3. kola kvalifikacija Europske lige na rasporedu su 9. kolovoza, a uzvrati tjedan dana poslije

Hoćemo li imati predstavnike u skupinama?
Hoćemo li imati predstavnike u skupinama? (Wikipedia)
Više o

Hajduk

,

Dinamo

,

Rijeka

,

Osijek

,

Liga prvaka

,

Europska liga

,

ždrijeb

,

pretkolo

Ždrijeb pretkola Lige prvaka i Europske lige nije mazio naše predstavnike, no objektivno gledano svi bi trebali proći u sljedeće kolo.

Nogometaši Rijeke će u 3. kolu kvalifikacija Europske lige igrati protiv pobjednika dvoboja švicarskog St. Gallena i norveškog Sarpsborga, mogući suparnik Hajduka bit će pobjednik dvoboja slovenskog Rudara iz Velenja i rumunjske FCSB, a ako prođe Glasgow Rangers u 2. kolu, Osijek će igrati protiv boljeg iz sraza gruzijske Čihure i slovenskog Maribora, odlučeno je u ponedjeljak ždrijebom u Nyonu.

U 3. kolu kvalifikacija za Europku ligu mogao bi se naći i zagrebački Dinamo, u slučaju poraza od izraelskog Hapoela u 2. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka. U tom slučaju Dinamu će za suparnika imati pobjednika dvoboja ciparskog Apoela i estonske Flore.

Dinamo, Hajduk i Osijek bi u prvoj utakmici bili domaćini, a Rijeka će gostovati.  Prve utakmice 3. kola kvalifikacija Europske lige na rasporedu su 9. kolovoza, a uzvrati tjedan dana poslije.

23.07.2018. 16:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh