Nogomet
REVIJA

Objavljeni sastavi za susret Vatrenih i reprezentacije HNL-a

objavljeno prije 12 godina

Roy Ferenčina, član stručnog stožera reprezentacije Prve HNL objavio je popis od 22 igrača koji će igrati u prijateljskoj utakmici s reprezentacijom Hrvatske u Rijeci 14. studenoga. Ako ste… više »

1. HNL

Dinamo i dalje gazi, Hajduk drugi

objavljeno prije 12 godina

Dinamo je slomio Istru unatoč već uobičajeno dobroj igri protivnika, Lokomotiva je pogotkom Kramarića prvi puta u povijesti pobijedila Osijek u gostima, a Slaven i Split su odigrali… više »

EUROPA LIGA

Treće kolo Europa lige, rezultati i tablice

objavljeno prije 12 godina

Treće kolo Europa lige nije ponudilo senzacije, iako su kladionice sugerirale drugačije. Sve u svemu, favoriti su opravdali svoj status, a neki na papiru jaki klubovi od početka ovu ligu nisu… više »

LIGA PRVAKA

Ajax razvalio City, Borussia tukla Real

objavljeno prije 12 godina

Dinamo je, prema očekivanjima, izgubio od PSG-a, dok su Kijevljani zadali puno muke Portu na Dragau, no ipak su izgubili. SKUPINA A Dinamo - PSG 0:2 (Ibrahimović 32, Menez 43) Porto - Dinamo… više »

LIGA PRVAKA

Dinamo izgubio od PSG-a

objavljeno prije 12 godina

U Ligi prvaka malo se stvari mijenja, pa je tako i Dinamo izgubio treću utakmicu za redom ove godine istim rezultatom 2:0, pa je i dalje zadnji i nema postignutog gola na kontu. Dinamo je… više »

LIGA PRVAKA

Šahtar srušio Chelsea, Nordsjaellandu remi s Juventusom

objavljeno prije 12 godina

Prvi dan trećeg kola Lige prvaka ponudio je sjajne utakmice, neočekivane rezultate i potvrdio da nogomet danas igra svatko. Nordsjaelland je poveo u 51. minuti protiv Juventusa, koji je jedva… više »

LOL NA KVADRAT

Ibrahimović nominiran za prestižnu književnu nagradu

objavljeno prije 12 godina

Ibra obično govori golovima, ponekad i karate udarcima, ali da će njegove riječi pretočene u knjigu dobiti nominaciju za švedsku književnu nagradu August, nazvanu po velikom… više »

12. KOLO HNL

Istra tukla Hajduk usred Splita, Dinamo odmiče

objavljeno prije 12 godina

Nije pomogao ni karusel po gradu ni Torcida na tribinama, Krstičevićevi golobradi klinci nisu dorasli zadatku. Istra je došla, kako Pamić uvijek i svugdje dolazi, po bodove i odnijela… više »

4. KOLO

Rezultati i tablice skupina kvalifikacija za SP

objavljeno prije 12 godina

U večeri punoj čudnih rezultata Makedonija je uspjela zaustaviti Srbiju i praktički je izbaciti iz igre za makar drugo mjesto u skupini, a Belgija je nakon velike borbe pobijedila… više »

2:0

Hrvatska pobijedila Wales sjajnom igrom

objavljeno prije 12 godina

Hrvatska je pobijedila Wales u Osijeku 2:0, a mogla je i uvjerljivije da je od kanonade od 27 udaraca prema golu ušla još koja lopta. Mandžukić i Eduardo su bili strijelci, a… više »

SPAS

Torcida natjerala Keruma na garancije

objavljeno prije 12 godina

Pod pritiskom dvije tisuće torcidaša ispred Banovine, splitska Gradska skupština poništila je odluku o odbijanju izdavanja garancije za kredite Hajduku i jednoglasno… više »

POMOZITE IZBORNIKU

Igor Štimac traži sastav za Wales na Facebooku

objavljeno prije 12 godina

Hrvatska sve više postaje virtualna zemlja, a komunikacija se seli na Facebook, ma kako to nakaradno zvučalo. Uz Vladine virtualne dobrovoljce koji svaki čas lupetaju na službenom… više »

SP 2014

Rezultati trećeg kola kvalifikacija za SP u Brazilu

objavljeno prije 12 godina

Večerašnje utakmice kvalifikacija za SP 2014. u Brazilu ponudile su neka iznenađenja, kao što je tijesna pobjeda Švedske protiv Farskih otoka koji su vodili sve do 60.… više »

KVALIFIKACIJE ZA SP

Hrvatska pobijedila Makedoniju

objavljeno prije 12 godina

Relativno dobra igra Hrvatske na vrućem terenu u Skoplju urodila je plodom i prvi puta se vraćamo iz Makedonije s punim plijenom. Pobjeda od 2:1 je potpuno zaslužena, a mogla je biti i veća.… više »

IGRE I IGRICE

Kerum otjerao Hajduk u stečaj?

objavljeno prije 12 godina

Željko Kerum je živopisniji gradonačelnik od Milana Bandića, definitivno, a kako se za to treba dobro potruditi, danas je izveo nešto što bi ga moglo koštati preseljenja… više »

skrolaj na vrh