« Nogomet
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
IGRE I IGRICE

Kerum otjerao Hajduk u stečaj?

Kerumovi glasači su bili suzdržani, tako da već napisani zaključak nije prihvaćen i Hajduk bi mogao u stečaj 1. studenoga

Kerum ne vozi više Maybach, ali upropaštava Hajduk
Kerum ne vozi više Maybach, ali upropaštava Hajduk (Arhiva)
Više o

Hajduk

,

stečaj

,

Željko Kerum

,

kredit

,

sankcije UEFA

Željko Kerum je živopisniji gradonačelnik od Milana Bandića, definitivno, a kako se za to treba dobro potruditi, danas je izveo nešto što bi ga moglo koštati preseljenja iz Splita na nepoznatu lokaciju do kraja života.

Naime, gradska skupština trebala je danas na sjednici izdati jamstvo Hajduku za dva kredita ukupne vrijednosti 30 milijuna kuna, no to se nije dogodilo unatoč obećanju dogradonačelnice Visković da je sjednica samo formalnost. Naravno, Keruma po običaju nije bilo ni blizu.

Kako su Kerumovi glasači u skupštini ostali suzdržani, a SDP je glasao protiv, samo je sedam ruku bilo za izdavanje jamstava i šokirani predsjednik Hajduka uspio je samo promucati da će Hajduk otići u stečaj s 1. studenim.

Kerum se očito ne može pomiriti s činjenicom da je Hajdukov predsjednik čovjek Jake Andabaka, najvećeg pojedinačnog privatnog dioničara kojem je Kerum poručivao da neka prvo kupi Hajduk pa onda postavlja svoje ljude, no Barbić je ipak postao predsjednik Hajduka. 

Hoće li Hajduk stvarno u stečaj ili ipak imaju rezervnu varijantu, vidjet ćemo, a još se čeka reakcija Torcide ...

12.10.2012. 13:55:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh