« Najave & Događanja
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
LJETNO KINO

Besplatni filmovi pod zvijezdama na Gornjem gradu

Ljetno kino "Gradec" otvoreno je do 24. kolovoza, filmovi se besplatno prikazuju svake večeri od 21 sat

Fotografija vijesti
Više o

Gornji grad

,

besplatno

,

zagreb-info

,

skrivanje okusa špinata

Početkom kolovoza na zagrebačkom Gornjem gradu iza Gornjogradske gimnazije otvoreno je Ljetno kino "Gradec". Ovo je prvo izdanje navedenog kulturnog projekta koji zainteresiranim građanima i gostima Zagreba omogućava besplatno uživanje u vrhunskim filmskim ostvarenjima iz europske i američke kinematografije.

Svi koji su proteklih dana boravili u Zagrebu ili se u grad vraćaju s godišnjih odmora, još uvijek ljetne dane mogu ugodno privesti kraju u "kinu pod zvijezdama". Ljetno kino "Gradec" otvoreno je do 24. kolovoza, a na programu se još nalaze sljedeći filmski naslovi: „Slagalica strave VI", „Žena kojoj sam čitao", „Cesta", „Slučajevi običnog ludila", „Milk", „Elitna postrojba", „Devet" i „Služio sam engleskog kralja". Projekcije filmova svake večeri počinju točno u 21.00 sat.

Program Ljetnog kina "Gradec" zainteresirani građani mogu pronaći u tiskanim programima na Gornjem gradu kao i na interentskoj stranici www.ljetnokinogradec.com.

Ljetno kino "Gradec" realizirano je zahvaljujući potpori Turističke zajednice grada Zagreba, Podruma Belje, Agencije za tržišno komuniciranje PROGLAS, Vukovar film festivala, Discovery filma i nekoliko drugih kino distributera.


17.08.2010. 18:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh