« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina
LJETO U GRADU

Provedite Ljeto na Strossu!

Kvalitetan kulturni i zabavni program Ljeta na Strossu ovih dana obogaćuje i turističku ponudu Zagreba svakodnevnim koncertima i drugim sadržajima.

ljeto na strossu
ljeto na strossu (Ljeto na Strossu)
Više o

zagreb-info

,

Pub kviz

,

stand up

,

Looney tunes orchestra

,

mrtve ptice

,

23. kolo HNL

,

tablica

Četvrtkom na pozornici kraj Kule Lotrščak posjetitelji osim ugodne glazbe mogu čuti i vidjeti nastupe Stand Up komičara koji na duhovit način progovaraju o aktualnim političkim, gospodarskim, sportskim i drugim temama.

U petak, 25. lipnja s početkom u 21.30 sati na pozornici će nastupiti glazbena skupina Looney Tunes Orchestra koja raspolaže bogatim jazz i swing repertoarom.

U subotu navečer koncert će s početkom u 21.30 sati održati Jewsersi koji svoj stil glazbe nazivaju „globalnim klezmerom" začinjenim etno, jazz, rock i latino ritmovima.

Nedjelja u sklopu Ljeta na Strossu posjetiteljima pruža priliku sudjelovanja u Pub kvizu znanju. Prijave za kviz u kojem do sada sudjeluje 20-tak ekipa sa po četiri člana otvorene su i svi zainteresirani mogu se prijaviti na licu mjesta do 19.00 sati.

U ponedjeljak, 28. lipnja na pozornici će svoj nastup imati vokalno-instrumentalni sastav „Vuge" koji u svom repertoaru većinom izvodi tradicijsku glazbu iz Hrvatske, ali i Mađarske i Rumunjske. Vuge se drže tradicijskog načina izvođenja, ali sa prisutnim elementima swing i blues ritmova.

U utorak glazbeni dio programa nudi nastup američke glazbene skupine, LZ Love & Lightning Read feat. Peco Petej Blues Gang. Dan nakon blusea i rocka na Strossmayerovom šetalištu održat će se nekoliko tradicionalnih i vrlo zabavnih manifestacija.

U srijedu, 30. lipnja s početkom u 18.30 sati održat će se „Izbor za najljepšeg psa mješanca" na kojem svake godine s veseljem sudjeluje 50-tak pasa. Građani koji žele prijaviti sudjelovanje svojih četverenožnih prijatelja mogu to učiniti na Strossu do srijede u 18.00 sati. U 19.30 sati slijedi modna revija „Avangarda u ritmu velegrada" koju će izvesti maturanti Škole za tekstil, kožu i dizajn iz Zagreba, a nakon čega svi sudionici posjetitelji dočekuju pola Nove godine uz vatromet i šampanjac.

24.06.2010. 12:03:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh