Metro World News
LIBIJA

Dječak koji je preživio pad zrakoplova tek se treba suočiti sa stvarnošću

objavljeno prije 14 godina

Kako preživjeti pad zrakoplova? Kako će maleni 9-godišnji Ruben, jedini koji je preživio nesreću iz Libije, nastaviti svoj život? Čudesni dječak vraćao se kući s praznika provdenih u… više »

KONTROVERZE

Brazilska vlada omogućit će ženama zaraženim HIV-om da rađaju

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Kontroverzni plan da se pacijentima koji imaju HIV omogući da imaju djecu pokrenut je uz veliku pompu u Brazilu od strane vlade dotične zemlje. Zdravstveni stručnjaci pripremaju kampanju… više »

MORALNE DILEME

Predator - ubojica koji uništava teroriste uz pomoć 'joysticka'

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Iz neuglednog ureda u Las Vegasu skupina borbenih pilota nadlijeće Afganistan istovremeno prikupljajući podatke za snage na tlu - i ubija neprijatelje!? Nakon toga, piloti zaključaju vrata… više »

ČITANJE OSOBNOSTI

Što o svjetskim vođama govore njihovi potpisi?

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Maricarmen Muñoz Barroso, svjetski poznata stručnjakinja za rukopis, analizirala je za Metro potpise šest svjetskih lidera, odnosno objasnila je što njihovi autogrami… više »

DOLAZAK ANTIKRISTA

Luđaci i ekstremisti preuzeli su upravljanje Amerikom

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Michael Moore, inače lijevoga opredjeljenja, hvali Kubu; desničarski talk-show voditelj Rush Limbaugh izjavio je da želi vidjeti propast predsjednika Obame: ovakva ekstremistička… više »

SMIJEH JE NAJBOLJI LIJEK

Pronađite humor u stvarnosti koja vas okružuje

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

John Hargrave izvodio je nepodopštine otkada je rođen - 1. travnja/aprila (nije šala). Danas upravlja svjetski najpopularnijom internetskom stranicom za podvale koja bilježi… više »

VLADA OBEZGLAVLJUJE

Smrtnu kaznu još uvijek imaju brojne svjetske zemlje

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Arthur Judah Angel bio je siguran da će ga pogubiti: mnogi njegovi zatvorski kolege isto. Angel je ima tu nesreću da čeka smrtnu kaznu u Nigeriji, zemlji koja ju još uvijek prakticira.… više »

MORALNA PREMOSNICA

Tko se hvali da je 'zelen' vjerojatno laže i krade

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Istraživanje kanadskih psihologa pokazalo je da su oni koji kupuju 'etičke' proizvode skloniji varanju i krađi. Ideja da vas voženje električnog automobila i kupovine kave po pravednoj cijeni… više »

UBIJANJE ALLA MEL GIBSON

"Pasija" popularizirala predstave o Isusovoj smrti

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Na Veliki petak u centru Londona održat će se brutalne procesije, govori puni mržnje i gnusna ubojstva. Na Trafalgar Squareu bit će ubijen Isus Krist. „Želimo ispričati ljudima jednu od… više »

EKSKLUZIVNI INTERVJU

Nick Hornby: Nećemo dobiti niti jednog Oscara

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Britanski romanopisac Nick Hornby napisao je scenarij za film "Sve o jednoj djevojci" (An Education) i zaradio nominaciju za Oscara? Koja su njegova predviđanja vezana za spektakularnu… više »

INTERVJU

Dalaj-lama o Obami i neovisnosti Tibeta

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Dalaj-lama, pravim imenom Tenzin Gyatso, četrnaesti je po redu tibetanski duhovni i svjetovni vođa. U razgovoru s Larryjem Kingom otkrio je kako je prošao njegov susret s Barackom… više »

KAPITALAC

U Zambiji pronađen giganski smaragd

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Prekrasan smaragd od 6.225 karata pronađen je u jednom Zambijskom rudniku objavile su danas zambijske vlasti. Dragom kamenu odmilja su dali ime Insofu tepajući mu radi njegove veličine koja… više »

LA LIBERTÉ?

Parižanke i dalje krše zakon noseći hlače

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Prema gradskom zakonu koji datira iz 1800. žene koje u Parizu požele nositi hlače prije nego se odluče na taj 'modni hir', preciznije "odijevati se kao muškarci", moraju od gradske… više »

Vatikan

Kako papa slavi Božić?

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Na prvi dan Božića, 25. prosinca, papa Benedikt XVI. će iz Vatikana svim ljudima dobre volje poslati svoj blagoslov Urbi er Orbi. Međutim, čitav prosinac bit će iznimno naporan za papu … više »

oren peli:

Steven Spielberg se uplašio kad je gledao film Paranormal Activity!

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Ako je Amerika zemlja otvorenih mogućnosti, onda je Hollywood zbilja zemlja snova. Filmski redatelj i scenarist Oren Peli svoj projekt iz snova pretvorio je u filmski hit u dokumentarnom… više »

skrolaj na vrh