Lifestlye MODA&STIL
SAVJETI

Prepoznajte svoju temeljnu boju i unaprijedite styling

objavljeno prije 7 godina

Kako složiti boje odjeće i modnih dodataka i uskladiti ih sa šminkom problem je koji, barem ponekad, muči sve žene. U pomoć je pozvan David Zyla, višestruko nagrađivani… više »

I-GLE

Stvarne žene, stvarni život mode

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Moderan chic, funkcionalna teatralnost, jednostavna kompliciranost geometrije, print i vez, crno i bijelo, tvrdo i kruto, mekano i padajuće, strogo a ženstveno epiteti su koji opisuju… više »

2. DAN

Uzbudljiva večer modnih iznenađenja na Fashion Weeku Zagreb

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Drugu večer Toyota Fashion Weeka Zagreb program je otvorio poznati zagrebački brand Stolnik, odavno prepoznat po svojoj kvaliteti dizajna i virtuoznoj izradi svakog pojedinog modela. Za ovu… više »

REVIJE

XD Xenia Design otvorila Fashion Week Zagreb

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Sinoć je spektakularnom kolekcijom doajenke hrvatske mode i našom najuspješnijom domaćom modnom dizajnericom, XD Xenia design, Ksenije Vrbanić otvoren ovosezonski,… više »

FWZ

Danas počinje Fashion Week Zagreb

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Danas počinje novo izdanje Toyota Fashion Weeka Zagreb koje će održavati raznim događanjima sve do 27. svibnja. Prošlogodišnjim spajanjem dva najvažnija imena domaće… više »

IZBJEGAVAJTE

5 odjevnih predmeta koji su loši za zdravlje

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Žene trebaju izbjegavati nositi određene odjevne predmete i/ili ukrase, ma koliko im oni bili dragi jer postoji veliki broj svakodnevnih odjevnih komada koji mogu izazvati bol u… više »

SAVJETI

Kako vizualno postići jaako duge noge

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Otkrivamo kako odjećom učiniti da noge izgledaju duže: - Birajte hlače čija dužina je do pete. - Volite li prugaste majice, nosite one s okomitim prugama, ne vodoravnim. - Izbjegavajte duge… više »

MA DAJ...

Ponudili traperice s umjetnim blatom i razljutili kupce

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Nakon što je nedavno privukao pažnju medija odlukom o tome da sa svojih polica povuče modnu odjeću i dodatke s potpisom kćeri američkog predsjednika Ivanke Trump, lanac američkih… više »

SAZNAJEMO

Proljetni wellness u Termama Olimia

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Osjećate li se pomalo pospano i bez energije, nemojte se brinuti. To je samo proljetni umor pa vam preporučujemo buđenje osjetila u Termama Olimia. Savršen spoj prirode,… više »

BILI SMO

Predstavljanje nove linije Olival Natural deo krema

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Proljeće nam osim lijepog vremena donosi i obilje nove, kreativne energije iz koje proizlazi i nova linija Natural deo krema iz Olivala koji već 23 godine opravdano nosi kultni status… više »

ZAPAMTITE :)

Modni hir, trend i klasika – što je što?

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Danas u svijetu mode, kad ste stilovi i trendovi mijenjanju iz sezone u sezonu doista je teško ostati u nekoj bezvremenskoj klasici, jer upravo trendovi su ti koji se usude dirati u… više »

WOW!

Cipele koje oduzimaju dah!

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Koja žena ne bi poželjela pravi dizajnerski primjerak, kao stvoren za svaku modnu kombinaciju i tako udoban da se u njemu s lakoćom može hodati cijeli dan?  Högl je polucipelom… više »

ČESTITAMO!

I-GLE: 20 godina modne izvrsnosti

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Sezona proljeće/ljeto 2017. obilježit će dvadeset godina djelovanja kultnog hrvatskog modnog imena I-GLE. Svoj jubilarni 20. rođendan I-GLE će proslaviti revijom i novom kampanjom koja će… više »

MODA

Sonja Kovač na Maldivima snimila Agjemal kampanju

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Glumica i fashion blogerica Sonja Kovač postala je zaštitno lice luksuznog proizvođača kupaćih kostima Agjemal. Sonja se upravo vratila s Maldiva gdje je snimila… više »

ZAPAMTITE :)

Što o vama govori način šminkanja

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Ljude procjenjujemo na temelju prvog dojma, to je već općepoznata stvar. No, znamo biti površni te se uglavnom baziramo na fizički izgled - u prvih nekoliko minuta komunikacije… više »

skrolaj na vrh