Lifestyle GASTRO
MLJAC

Food truck etabliranog chefa s domaćim specijalitetima obilazi sedam hrvatskih gradova

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

U suradnji s jednim od najboljih hrvatskih kuhara Marinom Medakom, Mastercard je pokrenuo projekt Mastercard Food truck road trip u sklopu kojeg će od 25. srpnja do 9. kolovoza ponuditi… više »

BRAVO

Iz Villányja zlato za najnoviji pjenušac Feravina

objavljeno prije 6 godina

Napunjena u boce tek ovog proljeća i proizvedena charmat metodom, novom tehnologijom u podrumu Feravina, vrlo moderna i urbana Francesca brut 2017, od 100 posto frankovke, na prvom je… više »

SAZNAJEMO

Totalno iznenađenje za sve čokoholičare!

objavljeno prije 6 godina

Možete li pogoditi što je to; čokoladno, okruglo i podsjeća na svima omiljeno brzo jelo? Iako vam se čini nevjerojatno, na dobrom ste tragu i zazubice vam s razlogom rastu. Odgovor je:… više »

TRENDOVI

Što ćemo jesti za 10 godina i kako će na taj odabir utjecati tehnologija?

objavljeno prije 6 godina

Dr. Morgaine Gaye futurologinja je koja se specijalizirala na temu prehrane. Dr. Gaye istražuje nadolazeće promjene u konzumaciji namirnica i predviđa što ćemo jesti za 5 do 10 godina.… više »

MLJAC

Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran

objavljeno prije 6 godina

Dva i pol metra duga i 230 kilograma teška tuna koju su pred gostima filetirali sushi majstori i bačva sa sakeom koju se razbilo posebnim maljem za sreću - tradicija Japana itekako je… više »

DOĐITE

Posjet Pivskom muzeju i Grif Mikropivovari

objavljeno prije 6 godina

Grad Zagreb bogatiji je za novu turističku ponudu u obliku organiziranog obilaska Pivskog muzeja i Grif Mikropivovare. Organizirani posjeti takve vrste idealni su za sve pivske entuzijaste,… više »

ČESTITAMO

Syrah Miraz Feravina iz 2015. šampion Bonavite

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Još jedna šampionska titula za Feravino! Syrah Miraz iz 2015. šampion je 31. Bonavite u kategoriji crnih vina. Riječ je o gospodarsko-kulturnoj  i turističkoj… više »

MLJAC

Majoneza i ketchup navijački par

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Svjetsko nogometno prvenstvo u punom je zaletu pa je tako i Zvijezda obukla svoje najglasnije navijače - Zvijezda majonezu i Zvijezda ketchup u vatrene navijačke dresove. Praktična, vesela i… više »

MMMM

Sjajan spoj burgera i piva

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Sjajna kombinacija burgera i piva ovog se tjedna predstavila na najbolji mogući način u pivnici Mali Medo u Tkalčićevoj gdje smo jednostavno doći. Naime, Mali Medo je proširio ponudu… više »

NOVOSTI

Grasecco i Francesca za dugo toplo ljeto

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Grasecco i Francesca novi su trio na domaćoj vinskoj sceni! Osvježavajući i lagani, savršeni za vruće ljetne večeri. Grasecco od sto posto graševine, a Francesca od sto… više »

MLJAC

Cvjetača – fina i zdrava

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Posljednjih godina cvjetača postaje sve popularnija namirnica, a za to je ponajviše zaslužna njezina jednostavna priprema. Biljka potječe iz Male Azije, s područja današnje… više »

SAZNAJEMO

Ručak gotov za 10 minuta!

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Prateći potrebe potrošača kojima je svaki trenutak dragocjen, a ipak traže ukusno, zdravo i jednostavno jelo, Zvijezda predstavlja nove proizvode - umake na bazi rajčice, za sve one… više »

PREPORUKA

Tuheljski pinklec za ukusan ručak

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Tražite inspiraciju za obiteljski ručak, želite pripremiti nešto ukusno i fino, nešto što još niste pripremali? Mirko Ljubić, chef kuhinje Dvorca Mihanović,… više »

BRAVO

Na prestižnom Decanteru Feravino osvojilo čak šest medalja

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Nakon nagrada na IWC-u, još jedna odlična vijest stiže za Feravino. Na najvećem svjetskom vinskom natjecanju Decanter World Wine Awards nagrađeno je čak šest vina.  Uz novi… više »

MLJAC

Vrhunski street food na Gastro music Festu

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Za dva dana, točnije u ovaj petak 18. svibnja, počinje najljepši proljetni festival „Gastro Music Fest by Kala" koji će svakodnevno sve do nedjelje 27. svibnja uveseljavati,… više »

skrolaj na vrh