Lifestyle GASTRO nema prethodne stranice
EH, DA...

to Hrvati naj?e?e naru?uju iz dostave?

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Wolt ve? tradicionalno proglašava najbolje ocijenjene restorane u Hrvatskoj prema iskustvima korisnika. Kao i prethodne dvije godine, korisnici Wolt platforme u više od 35… više »

MLJAC

Specijalna jaja za doru?ak

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Jaja za doru?ak da, pizza za doru?ak - ne, ne. Barem dok ne otkrijete ovaj recept s kojim moete doru?kovati i omlet i pizzu - istovremeno. Naravno, ne kršite niti jedno kuhinjsk… više »

SAVJETI

5 klju?nih poslova u vrtu

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

Jest tek velja?e, no ako imate vrt, ima u njemu poprili?no posla ovih dana da se sve lijepo pripremi za prolje?e i sadnju... pa evo što bi trebali napraviti prvo... Biljni higijenski… više »

COOL ;)

Novi Nespresso pop-up boutique

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Svim oboavateljima kave, pogotovo onima s isto?nog dijela grada Zagreba, Nespresso je pruio priliku da urone u svijet okusa i aroma za stvaranje omiljene šalice crnog napitka.… više »

COOL ;)

Dva smoothie recepta za ja?i imunitet i bolji po?etak dana

objavljeno prije 20 dana i 11 sati

Po?etak godine tradicionalno je vrijeme za donošenje novih odluka. Naj?eš?e se te odluke odnose na usvajanje zdravijih ivotnih navika, poput poboljšanja prehrane … više »

SAVJETI

Kako se ?uva maslinovo ulje?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

OK, kupili ste par litara maslinovog ulja od provjerenog prodava?a i, naravno, dobili ste ga u plastici... pa što bi trebali napraviti da ostane sjajno i dalje? Preporu?uju da ulje… više »

SAVJETI

Par dobrih savjeta za najukusniji boi?ni ru?ak

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Da, Boi? je i pe?e se purica, barem u ovim dijelovima Hrvatske... i onda, što bi trebali napraviti da sve bude apsolutno savršeno i ukusno? Pa pitali smo najve?e svjetske kuha… više »

SAVJETI

Brzinski boi?ni kola?i?i za goste u zadnji tren

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Panika vam je, najavili su se gosti na Badnjak nave?er... i naravno, nemate vremena za dugotrajno miješanje tijesta i pravljenje kompliciranih krema? elite obi?an ali ukusan kola? o… više »

CIMET

"Boi?ni za?in" nije samo za?in nego i lijek

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Cimet je za?in poznat po svom aromati?nom mirisu i prekrasnom, bogatom okusu, ali i po svojim blagodatima za zdravlje. Osim što daje poseban naglasak jelima, donosi i brojne… više »

MLJAC :)

Veganska blagdanska jela za svaki su stol

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Blagdansko vrijeme vrijeme je radosti, blagostanja i mira. To je vrijeme okupljanja najmilijih uz bogati stol na kojemu se nalaze jela koja bi trebala griju i dušu i tijelo. Prijatelji… više »

FINO!

Upoznajte Juicefast Flow

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

S fokusom na kvalitetu i inovaciju, Juicefast ide korak dalje i lansira svoje prvo funkcionalno gazirano pi?e u limenci. Ovi novi sokovi u limenci donose prirodan okus i dodatne zdravstvene… više »

SAVJETI

Kako ostati na istoj kilai prije i nakon blagdana

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Kako zapravo izbje?i te dodatne kilograme tijekom blagdana koja ?e, ako preska?emo redovitu tjelovjebu i zdravu prehranu nakon, jednostavno ostati. Što napraviti da izbjegnemo t… više »

RECEPTI

Kuglof s ?umbirom i cimetom

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Blagdani su pred vratima, a s njima dolazi i onaj neodoljivi miris svjee pe?enih kola?a koji ispunjava svaki kutak doma. Ako elite oduševiti obitelj i prijatelje desertom koji … više »

SAVJETI

Savreni boi?ni kola?i koje bi ?ak i bake odobrile

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Boi?ne pripreme znaju biti stresne - dok se posprema stan, bor ukrašava, pakiraju pokloni i sve?ani stol ure?uje, pripremu kola?a ?esto znamo ostaviti za posljednji trenutak. No, n… više »

SAVJETI

Kakvi su sve ?ipsovi zdravi?

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Rutinu grickanja ?ipsa moete promijeniti ako se odlu?ite za zdravije alternative. Bilo da elite pe?i povr?e u pe?nici ili ga pripremiti u fritezi na vru?i zrak kako bi postalo hrskavo, o… više »

skrolaj na vrh