Lifestyle STANOVANJE nema sljedeće stranice

Zarazna energija retro godina

objavljeno prije 16 godina i 10 mjeseci

Moderni retro namještaj je u isto vrijeme star i nov, moderan i suvremen, trendi i zanimljiv. Pedesete i šezdesete godine 20. stoljeća bile su godine optimizma, bogatstva,… više »

metro PROMO

Gorenje - obilje svježeg prostora

objavljeno prije 16 godina i 10 mjeseci

Nova generacija ugradbenih rashladno-zamrzivačkih aparata Gorenje donosi novu svježinu u vaš dom. Njihova standardna širina 54 cm prilagođena je prostoru u vašim… više »

metro PROMO

Samsung - nova linija usisavača

objavljeno prije 16 godina i 10 mjeseci

Napokon usisivač kojeg ne morate skrivati od tuđih pogleda! Samsungova nova Stealth linija usisivača svakako je nešto što ćete poželjeti u svom domu. Iza elegantno oblikovanog… više »

metro PROMO

Štednja je temelj svih novčanih aktivnosti

objavljeno prije 16 godina i 10 mjeseci

Osim što je dobra navika koju bismo trebali usaditi u odgoj svog djeteta, štednja je i temelj svih ostalih financijskih aktivnosti u životu. Stoga Raiffeisen stambena… više »

Hrvati vole Fendi namještaj

objavljeno prije 16 godina i 10 mjeseci

Dizajn odjeće i dizajn interijera povezani su više nego ikada. U današnje vrijeme, teško da ćete naći nekog poznatog svjetskog kreatora, koji uz odjevne kolekcije, nema i… više »

INTERIJER

Uskoro Diesel namještaj

objavljeno prije 16 godina i 11 mjeseci

Modna kuća Diesel odlučila je krenuti stopama svojih kolega. Tako će se nakon namještaja i kućanskih potrepština s potpisom Versacea, Armanija, Fendija i Prade, na… više »

Idealan odmor košta 50.000 američkih dolara

objavljeno prije 17 godina

Starry Night krevet, koji je predstavljen na Las Vegas Electronics Showu (CES) pravo je oličje modernog komfora. Dovoljno je reći da ovo tehnološko čudo sadrži iPod s mogućnošću… više »

skrolaj na vrh