Lifestyle nema prethodne stranice
SJAJNO!

Prednosti crnog vina nakon plaže

objavljeno prije 12 sati

Nakon dana provedenog na plaži, nema boljeg načina za opuštanje nego uz čašu crnog vina. Iako se crno vino često povezuje s večerom ili društvenim okupljanjima,… više »

ZNATE LI?

Kako mindfulness može poboljšati vaš svakodnevni život

objavljeno prije 15 sati

Mindfulness, ili svjesna prisutnost, sve više dobiva na popularnosti kao tehnika koja može značajno poboljšati kvalitetu života. To je praksa usmjeravanja pažnje na… više »

SAVJETI

Kako se brinuti za kožu u svakom desetljeću života?

objavljeno prije 17 sati

Koža je najveći organ našeg tijela, ali često joj ne dajemo previše pažnje - sve dok ne primijetimo neke potencijalne probleme. Njega kože ne sastoji se samo od… više »

SAVJETI

Najzdravija jutarnja prehrana: ključ za energiju i produktivnost

objavljeno prije 21 sat i 33 minute

Započinjanje dana zdravim doručkom ključ je za postizanje optimalne energije, koncentracije i općeg blagostanja. Ubrzan ritam života često nas tjera da preskočimo doručak ili posegnemo za… više »

SAVJETI

Zdravstvene prednosti i blagodati zelenog čaja

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Zeleni čaj je napitak koji se već stoljećima konzumira diljem svijeta, posebno u Aziji, zbog svojih iznimnih zdravstvenih prednosti. Njegova popularnost raste i u zapadnim zemljama… više »

UPS!

Što uzrokuje bore i brže starenje?

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Zdrava i blistava koža jedan su od ciljeva svake žene, stoga potrebno je paziti na nekoliko čimbenika, uključujući održavanje hidracije. O hidriranju kože se, osim pijenjem puno vode, može… više »

RECEPTI

Najbolja kajgana za doručak

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Kajgana je klasik među doručcima, omiljena zbog svoje jednostavnosti, brzine pripreme i mogućnosti prilagođavanja različitim ukusima. No, kako pripremiti savršenu kajganu koja će… više »

SAVJETI

Ključ do snage i elegancije kroz vježbanje

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Lijepo oblikovane ruke simbol su snage, samopouzdanja i zdravog tijela. Bez obzira na spol, svi žele imati čvrste i tonirane ruke koje odišu vitalnošću. Vježbanje usmjereno na… više »

MLJAC

Blagotvorne koristi bulgura

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Bulgur je drevna žitarica koja se sve više pojavljuje na modernim tanjurima diljem svijeta. Iako ga često povezujemo s Bliskim istokom, bulgur ima bogatu povijest i brojne zdravstvene… više »

SAVJETI

Ovo je jedna od najzdravijih namirnica na svijetu

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Potočarka - riječ je o vrsti povrća koje sadrži brojne esencijalne vitamine i minerale poput željeza. Ako je vjerovati istraživanjima, ova biljka sadrži više željeza od… više »

SAVJETI

Odličan savjet protiv komaraca

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Neki od načina za rastjerivanje komaraca su limunske svijeće, spirale i razni sprejevi koji su nerijetko štetni za najmlađe i kućne ljubimce. Osim rastjerivanja komaraca, kava u obliku… više »

MLJAC

Jedna slatka stvar koju svi mogu jesti

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Već ste vjerojatno čuli da unos šećera trebamo smanjiti na minimum. Uostalom, prehrana s visokim udjelom šećera povećava rizik od dijabetesa tipa 2, što zauzvrat može… više »

COOL

Pronašli smo savršenu haljinu koju možete nositi na više načina

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Pronašli smo savršenu večernju haljinu koju ćete nositi i nakon ljeta, na jesenskim proslavama ili vjenčanjima. Haljina ARIA modnog branda ELFS jedinstvena je jer ju možete… više »

SAVJETI

Mjesečni rituali koji jako pomažu

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Ne radi se samo o rasporedu zadataka i poštovanju rokova, već o svjesnom postavljanju prioriteta i određivanju kada će se nešto učiniti. Kako bi si pojednostavio život,… više »

SAVJETI

Loša hrana za prazan želudac

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

Dakle, da vam bude jasnije - naša tijela preko noći poste i potrebno im je odgovarajuće "gorivo" za pokretanje metabolizma i razine energije za dan koji je pred nama. Namirnice koje… više »

skrolaj na vrh