Kultura
SIRUP - NOVA GODINA

Drugi rođendan kluba i novogodišnji tulum u Sirupu

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

''Najluđa noć'', kako narod voli tepati prijelazu iz stare u novu godinu, za klub Sirup ima poseban značaj, jer je upravo Silvestrovo prije dvije godine označilo početak plesa na Donjim… više »

IDEALAN BOŽIĆNI POKLON

Veliki božićni sajam knjiga - naslovi već od 2 kune

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Mozaik knjiga poziva vas na veliki božićni sajam knjiga koji će se održati od nedjelje, 19. do srijede, 22.prosinca u Tvornici kulture, Šubićeva 2, svakim danom od 10 do 20 sati.… više »

ARENA ZAGREB 03.07.

Sir Elton John sljedeće godine u Zagrebu

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Lupa promotion za 2011. godinu ponosno najavljuje spektaklularni koncert jednog od najutjecajnijih i najpopularnijih glazbenika, Sir Eltona Johna. Ovaj svjetski poznati 'vitez' će u… više »

RIJEKA - DOČEK 2011.

Dočekajte Novu godinu u riječkom Terminalu

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Ako se odlučite za klupski provod Nove godine u Rijeci možete odabrati samo jedno mjesto, a to je Terminal Club. Kao i protekle godine pripremili su nezaboravan doček. Pružaju niz mogućnosti… više »

1922. - 2010.

Umro slavni redatelj Blake Edwards

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Američki redatelj, producent i scenarist Blake Edwards umro je u 88. godini zbog komplikacija nastalih od posljedica upale pluća. Edwards je jedno od najvećih imena američke komedije. Poznat… više »

17. 12. 2010.

Knjiga dana - Vladimir Devidé: Na krilima noćnog paunčeta

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

U odnosu na prvo izdanje od prije petnaest godina, ovo drugo, prošireno izdanje "Antidnevnika prisjećanja" Vladimira Devidéa, donosi stotinjak stranica do sada nepoznatih… više »

PURGERAJ - DOČEK 2011.

Urnebesno dobar doček Nove godine u Purgeraju

objavljeno prije 11 godina

Ukoliko do sada niste niti jednom dočekali Novu godinu u Purgeraju, ovu proslavu nikako ne smijete propustiti. Već osmu godinu za redom, Purgeraj uspjeva okupiti i ujediniti svoju vjernu… više »

TA DIVNA SPLITSKA NOĆ

Doček Nove godine na splitskoj Rivi otvara Petar Dragojević

objavljeno prije 11 godina

Za Novogodišnji program pod nazivom "Ta divna splitska noć" koji se održava na Splitskoj rivi ove godine potvrđen je i nastup mladog Petra Dragojevića. Osim Petra koji je zadužen za… više »

TVORNICA - DOČEK 2011.

Tradicionalni novovalni doček Nove godine u Tvornici kulture

objavljeno prije 11 godina

Glazba Novog vala zasigurno je idealna za stvaranje izvrsne plesne atmosfere za doček Nove godine. Rasprodani novogodišnji dočeci u Tvornici kulture prethodnih godina dokaz su da je… više »

VELIKI BOŽIĆNI KONCERT

Urban & Four sljedeće srijede u Hypo centru

objavljeno prije 11 godina

Tvornica kulture u Hypo centru organizira veliki Božićni koncert na kojem će nastupiti renomirano ime hrvatske glazbene scene - Damir Urban. Poznati riječki kantautor jedna je od ključnih… više »

16. 12. 2010.

Knjiga dana - Branko Turčić: Gazde i gazdarice

objavljeno prije 11 godina

Dugogodišnji novinar, pisac i esejist, rođen 1934. (Čižići, otok Krk), ušao je u hrvatsku književnost romanom "Živi, mrtvi i pomorci"("Otokar Keršovani", 1979.)… više »

BOŽIĆNA FEŠTA

Swingersi i Belfast Food sutra u Boogaloou

objavljeno prije 11 godina

Volite li predbožićno vrijeme, vrijeme bijelih pahuljica, kuhanog vina i vrijeme darivanja? Ako volite, onda ste na pravom putu da se zabavite uz najbolju veselicu ovoga Božića i osvojite… više »

LEGENDE

Robert De Niro i Martin Scorsese ponovno udružuju snage

objavljeno prije 11 godina

Martin Scorsese i Robert De Niro, legendarni redatelj i glumac, ponovno će udružiti snage na novom filmu pod nazivom ''Irac''. Ta kriminalistička drama bit će njihova prva suradnja nakon… više »

OTAC TECHNO GLAZBE

Dočekajte Novu u Boogaloou uz Kevina Saundersona

objavljeno prije 11 godina

Ekskluzivno za Novu godinu, direktno iz Detroita u Zagreb nam dolazi otac techna, jedan od tri člana 'svetog trojstva', čovjek koji je doslovno dao naziv techno glazbi, prodao preko 6.000.000… više »

BERLINALE

Marija Škaričić uvrštena u europske glumačke nade

objavljeno prije 11 godina

Europska filmska udruga EFP objavila je u srijedu imena deset europskih glumačkih nada koje će biti predstavljene u posebnom programu Berlinskog filmskog festivala Shooting stars u veljači… više »

skrolaj na vrh