« Kultura
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
SC

Priključite se radionici klasične crno bijele fotografije i postanite član Klubvizije SC

Polaznici trebaju donijeti analogne fotoaparate i c/b 35 mm fotografski film, a svu ostalu opremu i materijal osigurava organizator

Dođite na sjajnu radionicu
Dođite na sjajnu radionicu (Kultura promjene)
Više o

radionica

,

Klubvizija SC

,

crno bijela fotografija

foto sekcija filmskog laboratorija Klubvizija SC poziva na uvodnu radionicu klasične crno-bijele fotografije, namijenjenu početnicima u svijetu fotografije, ali i onima koji žele obnoviti znanje. Termini održavanja su 28. i 29.1 te 11. i 12.2., od 11 do 16 sati ( dva vikenda zaredom).

Radionica upoznaje polaznike s osnovama analognog fotoaparata i procesom rada; od ideje (kompozicija, svjetlo) do realizacije fotografije (priprema kemije, razvijanje filma, povećavanje na papir), a u završnoj fazi radionice dotaknut ćemo se i posebnih foto eksperimenata (fotogrami i solarizacija). Mentor je profesionalni fotograf Hrvoje Grgić.

Polaznici trebaju donijeti analogne fotoaparate i c/b 35 mm fotografski film, a svu ostalu opremu i materijal osigurava organizator.

Kotizacija: članovi Klubvizije SC - 120 kn / ostali - 170 kn

Prijave na e-mail: sc.klubvizija@gmail.com

U prijavi ukratko navedite zašto želite sudjelovati na radionici i vaše dosadašnje iskustvo u radu s fotografijom.

Klubvizija SC jedini je filmski laboratorij za rad s analognim filmom na području Hrvatske i regije, koji redovito organizira razne edukativne programe - filmske radionice, projekcije, predavanja i ostale srodne aktivnosti.

18.01.2017. 14:31:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Robi
    18.01.2017. 23:22
    Analogna fotografija se ponovno vraća. Kao i gramofoni. Ima neku svoju čar. Od razvijanja filma i fotografija, pa do samog izgleda fotografije. A i kada fotografiraš, ne znaš kakva je fotografija dok je ne razviješ i više se trudiš.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh