Košarka
BELI MANASTIR

U hrvatskom All Starsu Jug nadigrao Sjever sa 124:114

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

U 17. izdanju hrvatskog košarkaškog All Stars susreta koji je po prvi put održan u Baranji, u Belom Manastiru, ekipa Juga pobijedila je Sjever 124:114 (34:29, 33:37, 31:25,… više »

BOLIII

Nowitzki suparniku izbio tri zuba, dva mu ostala u laktu

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Dirk Nowitzki bio je dvostruko nesretan nakon jučerašnje utakmice NBA lige - njegova momčad Dallas Mavericks izgubila je nakon produžetaka od Houston Rocketsa sa 108:116, a liječnici… više »

Sp turska 2010.

Hrvatska protiv NBA zvijezda i Slovenaca

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Trebalo je proći 16 sušnih košarkaških godina da bi se Hrvatska našla na ždrijebu za Svjetsko prvenstvo u košarci koje se treba održati u Turskoj 2010.… više »

ma kakva mirovina

Iverson se vraća u Philadelphia 76erse

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Samo tjedan dana nakon što je proglasio odlazak u mirovinu, jedan od najboljih strijelaca NBA lige u posljednja dva desetljeća Allen Iverson (34) dogovorio je svoj povratak na parkete… više »

iznad obruča

Allen Iverson odlazi u mirovinu?

objavljeno prije 15 godina

Jedan od najboljih NBA strijelaca Allen Iverson odlučio je okončati karijeru unatoč nekoliko unosnih ponuda, potvrdio je igračev menadžer. Iverson (34) je prije nekoliko dana otpušten… više »

KOŠARKAŠKI SAVEZ

Josip Vranković imenovan izbornikom košarkaške reprezentacije

objavljeno prije 15 godina

Za novoga izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije imenovan je Josip Vranković koji će na toj dužnosti zamijeniti Jasmina Repešu, objavio je Hrvatski… više »

nlb liga

Prvi poraz Cibone, Zadar i Zagreb upisali bodove

objavljeno prije 15 godina

U susretima 9. kola regionalne košarkaške NLB lige zagrebačka Cibona je u Beogradu poražena od Crvene zvezde 51-72. To je prvi ovosezonski poraz Cibone u NLB ligi. "Cibosi" su… više »

nlb liga - 8. kolo

Cibona zgazila Budućnost s 25 koševa razlike

objavljeno prije 15 godina

U još jednom susretu 8. kola regionalne košarkaške NLB lige zagrebačka Cibona je u utorak na domaćem terenu pobijedila podgoričku Budućnost 79:54. Cibona je i dalje… više »

derbi zapada

Lakersi zgazili Sunse, Bryant ubacio 29 komada

objavljeno prije 15 godina

Košarkaši Cleveland Cavaliersa noćas su u gostima svladali Miami Heat 111-104, što im je šesta pobjeda u zadnjih sedam susreta. Cleveland je predvodio LeBron James… više »

konačno pobjeda

Cibona uvjerljivo dobila Žalgiris

objavljeno prije 15 godina

Nakon tri uvodna poraza košarkaši Cibone upisali su i prvu pobjedu u A skupini Eurolige pobijedivši u KC Dražen Petrović Žalgiris 64:52 (16:16, 19:15, 12:13, 17:8). U… više »

NBA mania

Kobe Bryant postigao 24,000 koševa

objavljeno prije 15 godina

Petak je donio 13 susreta NBA lige i mnoštvo zanimljivosti. Nastupio je i hrvatski reprezentativac Roko Leni Ukić, Boston i Denver su upisali prve poraze sezone i sada više nema… više »

Euroliga

Debakl Cibone protiv Montepaschija

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

U prvom kolu Eurolige Cibona je doživjela jedan od najtežih poraza u svojoj povijesti. Na parketu KC Dražen Petrović, momčad Siene je potopila Vukove s 45 koševa razlike i bila… više »

kraj štrajka

Pomirili se NBA i košarkaški suci

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Štrajk najboljih sudaca Američke nacionalne košarkaške lige, koji traje gotovo dva mjeseca, uskoro bi mogao biti prekinut, prenosi portal NBA.com Najjača… više »

buđenje

Cibona napokon svladala Partizan

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

U susretu drugog kola regionalne košarkaške lige Cibona je u Beogradu pobijedila Partizan 64:51 ostvarivši drugu pobjedu na otvaranju sezone. Trostruki prvak NLB lige… više »

spajanje

Europski klubovi će igrati NBA ligu?

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

David Stern, povjerenik najjače košarkaške lige svijeta, najavio je preokret u razvoju NBA lige. Prema njegovim planovima, neke utakmice bi se mogle odigrati u Europi, a moguće… više »

skrolaj na vrh