Košarka
OSTAJEM!

Derek Fisher ne napušta Lakerse

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Košarkaš LA Lakersa Derek Fisher (35) odlučio je ostati u redovima NBA prvaka, iako je imao brojne ponude, a među njima i onu Miami Heata, koji je u prijelaznom roku uspio… više »

ODLUKA KRALJA JAMESA

LeBron James prelazi u Miami Heat, navijači Clevelanda poludjeli

objavljeno prije 14 godina

Vodeća zvijezda američke košarke, LeBron James (25) iz Cleveland Cavaliersa, u četvrtak je okončao neizvjesnost oko izbora jednog od šest NBA klubova koji su se natjecali za… više »

TKO JE FAVORIT?

SAD iščekuje ime kluba u kojem će zaigrati LeBron James

objavljeno prije 14 godina

"Kralj James", kako mu je nadimak, svoju će odluku objaviti u 21 sat po istočnoameričkom vremenu (3 ujutro po hrvatskom) na sportskom TV kanalu ESPN. Svi američki mediji danima prenose… više »

ŽDRIJEB

Euroliga: Cibona u skupini s Barcelonom i Sienom

objavljeno prije 14 godina

Ždrijeb skupina za novu sezonu Eurolige održan je danas u Barceloni. Naša Cibona tako će igrati u skupini C, zajedno s europskim prvakom Barcelonom, Montepaschi Sienom, Lietuvos… više »

EUROLIGA

Cibona u petoj jakosnoj skupini

objavljeno prije 14 godina

Cibona je smještena u skupinu sa Žalgirisom, AJ Milanom i Bambergom i s tim klubovima neće moći igrati. U šest 'šešira' nalazi se 22 kluba, dok će još dva… više »

NAJBOLJE RJEŠENJE

Zdravko Radulović novi je trener Cibone

objavljeno prije 14 godina

Premda se posljednjih dana nagađalo kako bi hrvatskog košarkaškog prvaka trebao preuzeti dosadašnji Perasovićev pomoćnik Tomislav Mijatović, a kao mogući kandidati… više »

JOŠ 4 GODINE

Nowitzki ne napušta Dallas

objavljeno prije 14 godina

Iako je najavljivao odlazak, najbolji njemački košarkaš svih vremena Dirk Nowitzky produžio je za još četiri godine ugovor s Dallas Mavericksima. >> Nowitzki ne… više »

POSLJENJA SEZONA

Phil Jackson ostaje trener Lakersa

objavljeno prije 14 godina

Najuspješniji trener u NBA, Phil Jackson (4), koji je u karijeri osvojio 11 naslova prvaka, šest s Chicago Bullsima, te pet s Los Angeles Lakersima, i sljedeće će sezone sjediti… više »

TRAŽI NOVI KLUB

Nowitzki ne namjerava ostati u Dallasu

objavljeno prije 14 godina

Najbolji košarkaš Dallas Mavericksa Dirk Nowitzki (32) obavijestio je svoj klub da nema namjeru odraditi posljednju godinu svoga ugovora čime bi ovog ljeta postao slobodan… više »

NAKON 16 GODINA

Objavljen popis 17 hrvatskih kandidata za SP u košarci

objavljeno prije 14 godina

Na popisu izbornika Vrankovića su Roko-Leni Ukić, Zoran Planinić, Marko Popović, Davor Kus, Rok Stipčević, Marko Tomas, Bojan Bogdanović, Hrvoje Perić, Krunoslav Simon, Krešimir… više »

47 GODINA

Umro košarkaš Manute Bol

objavljeno prije 14 godina

Sudanski košarkaš Manute Bol, koji je igrao u NBA ligi deset sezona, umro je u subotu u medicinskom centru američkog sveučilišta Virginia. 47-godišnji Manute Bol… više »

NBA DOIGRAVANJE

Lakersi odličnom završnicom došli do 16. naslova prvaka

objavljeno prije 14 godina

Los Angeles Lakersi osvojili su u utorak navečer svoj 16. naslov prvaka NBA lige, svladavši u odlučujućoj sedmoj utakmici Boston Celticse s rezultatom 83-79, (po četvrtinama 14-23,… više »

SRAMOTA!

Utakmicu Partizan-Hemofarm obilježila tučnjava igrača i navijački neredi

objavljeno prije 14 godina

U drugom susretu finala doigravanja košarkaškog prvenstva Srbije Partizan je u Vršcu pobijedio Hemofarm 86:81 i u seriji na tri pobjede poveo 2:0. Međutim, utakmicu su… više »

NAPETO

Lakersi izjednačili na 3:3 protiv Celticsa

objavljeno prije 14 godina

Los Angeles Lakersi u utorak su u šestoj utakmici finala doigravanja NBA lige na domaćem parketu uvjerljivo svladali Boston Celticse rezultatom 89-67, izjednačivši rezultat na… više »

JOŠ SAMO JEDNA

Celticsi poveli 3:2 u doigravanju NBA lige

objavljeno prije 14 godina

Boston Celtici u nedjelju su s rezultatom 92-86 zabilježili drugu uzastopnu pobjedu na svom parketu nad Los Angeles Lakersima u finalu doigravanja NBA lige, čime su finalnoj seriji poveli 3:2… više »

skrolaj na vrh