« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Blizanci - godišnji horoskop za 2010.

blizanci
Više o

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

2010.

Blizanci - godišnji horoskop za 2010.

Godina pred nama dolazi Blizancima noseći želju za afirmacijom koja je dovoljno snažna da ih pokrene u pravom smjeru. Napokon će uspjeti razriješiti neke dileme koje ih more, i to na najjednostavniji mogući način. Posljedice će biti značajne, jer ćete vratiti izgubljeno samopouzdanje i vjeru u svoje mogućnosti.

LJUBAV

Malo ćete ograničiti prostor svojih interesa i na taj način riješiti neke nedoumice koje imate u vezi nekih ljudi s kojima jednostavno ne znate što bi počeli. Razdoblje promjena je prošlo, i novostečeno znanje i pristup životu možete iskoristiti za čišćenje odnosa u pozitivnom smislu. Znači, neće biti dramatičnih promjena, nego ćete jednostavno složiti kockice u glavi i početi se ponašati u skladu s tim.

Slobodni Blizanci počet će razmišljati o trajnijoj vezi u travnju, no treba pričekati još dva mjeseca do konačne odluke.

Što se tiče Blizanaca u stabilnim vezama ili braku, godinu će provesti dajući partneru do znanja da je vrijeme nelagode i nedoumica prošlo i da je stabilnost sada na prvom mjestu.

Lipanj i srpanj bit će mjeseci u kojima će trebati dobro razmisliti što i kako dalje s nekim ljudima, pa je dobro iskoristiti to ljetno zatišje za povlačenje u sebe i vaganje mogućnosti, kako biste odabrali onu koja će uzrokovati najmanje štete i donijeti najviše koristi. Ipak, neće to biti toliko komplicirano kako zvuči, jer ćete se voditi nepogrešivim instiktom.

POSAO

Iako ste i inače skloni timskom radu, ove godine to treba biti još izraženije jer sami nećete uspjeti ostvariti sve što ste zamislili. Kolektivni projekti donijet će vam najviše uspjeha, pogotovo početkom travnja. Pokušajte makar izgledati zabrinuto tijekom izvođenja projekata, jer vaša prirodna opuštenost nerijetko se tumači na pogrešan način.

>>Godišnji horoskop 2011 Blizanci

Volju za objašnjavanjem i razgovorom trebali biste također suspregnuti, jer ćete inače previše vremena izgubiti u uzaludnim raspravama, umjesto da usmjerite svoju energiju izravno na rješavanje problema.

>>Godišnji horoskop 2011

Kako će u tom periodu trigon Jupitera i Saturna povoljno utjecati na vaš poslovni život, iskoristite ovu konstelaciju za završavanje starih i otvaranje novih projekata, jer ćete biti uvjerljiviji nego inače.

Euforično dobar početak godine treba pažljivo proživjeti i staviti štogod na stranu, kako ne biste sve zarađeno odmah potrošili, opravdano ili tek toliko jer možete. Travanj i svibanj bit će ključni za financijski aspekt poslovanja, jer ćete tada donositi najvažnije odluke o novčanim pitanjima. Budite oprezniji nego inače, jer baciti se na glavu u ovim vremenima nije baš najpametnije.

Kvalitetu svojih odluka moći ćete provjeriti već tijekom lipnja, kada će dobre odluke već početi donositi prve plodove.

ZDRAVLJE

Ključno pitanje ove godine je kako što bolje utrošiti višak energije koji imate. Budite oprezni, jer već spomenuti travanj i svibanj donose puno više stresa nego inače, tako da trebate imati spremnu zalihu kondicije i dobrog zdravlja kako biste što bezbolnije prošli kroz taj loš period. Ljeto će donijeti oporavak i punjenje baterija, a od rujna do kraja godine neće biti većih izazova za zdravlje, što ipak ne znači da ne trebate zdravije živjeti, više se kretati i posebno pripaziti na kvalitetu ishrane.

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

21.12.2009. 00:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh