« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
DJEVICA - 2014.

Djevica - godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop za Djevice za 2014. donosi ugodnu i vedru godinu bez puno turbulencija na bilo kojem planu

Djevica - godišnji horoskop za 2014.
Djevica - godišnji horoskop za 2014. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Djevica

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2014.

,

horoskop 2014.

,

Djevica godišnji horoskop 2014

Godišnji horoskop za 2014. Djevicama donosi energiju i snagu koja će biti potrebna da bi godina protekla na najbolji mogući način. Meteoroloških rječnikom rečenom, godina će biti ugodna i vedra, s ponekim malim oblacima na horizontu i povremenom kišom.

Pred vama je izbalansirana godina koja će i na privatnom i na profesionalnom planu ponuditi mnogo razloga za zadovoljstvo, no, na jedan drugačiji način nego što je to bilo proteklih godina. Razlog tome je rastući utjecaj Neptuna u Ribama, na vašoj opoziciji koji svojim zagonetnim vibracijama vodi prema cilju, no vama će se činiti da put traje malo predugo.

Svaka promjena koju uvedete u svoju dnevnu rutinu pokazat će se dobrom i donijet će nova poznanstva i partnerstva koja će vam pomoći u ostvarivanju privatnih i poslovnih ciljeva.

Smiješi se napredovanje na poslu i novi interesi koji će vam proširiti vidike, pa neće biti čudno što će se dosta Djevica baciti na društveno koristan rad u slobodno vrijeme, jer ćete osjetiti da je došlo vrijeme da nešto vratite svijetu.

POSAO

Posao će, više manje, biti bez nekih velikih promjena i turbulencija tijekom cijele godine, što će vam donijeti dugo željeni odmor jer ćete svakodnevne aktivnosti moći obavljati uz daleko manju razinu stresa nego prije. Dobit ćete priliku naučiti nove stvari i razviti talente koji su do sada bili zapostavljeni, što će vam donijeti naklonost pretpostavljenih.

Pomoć vam stiže od Jupitera u Raku u prvoj polovici godine, do 27. srpnja kada prelazi u Lava, kad biste trebali uspostaviti harmonične odnose na radnom mjestu, kako bi u drugoj polovici godine pod utjecajem Plutona stvari napokon postavili tamo gdje želite da budu.

nastavi čitati dolje

Na strani financija i dalje je potreban oprez od neočekivanih troškova, koji će vam gotovo iscrpiti sve zalihe u prvoj polovici godine, no nakon srpnja slijedi financijski oporavak koji će vas do kraja godine vratiti na početne pozicije i postaviti sjajne temelje za financijske dobitke u godinama koje slijede.

Ključni datumi

10. 1. 2014. Pažljivo se postavite u burnoj raspravi na poslu.

5. 3. 2014. Umor će vas polako savladavati, iskoristite dan za odmor, nužno vam je potreban

2. 4. 2014. Novac će ponovno biti glavno pitanje, riješite to danas

2. 9. 2014. Ponovno morate glumiti mirovnog posrednika na poslu

15. 11. 2014. Prilika za zaradu koju ne smijete propustiti

LJUBAV

Ljubavni život bit će najvećim dijelom dobar, s nekoliko manjih neravnina na putu koje ćete prijeći bez velikih problema ili svađa. Imat ćete dovoljno vremena za partnera i zajedničke užitke tijekom godine, a Djevice koje su još uvijek same mogu računati da će u prvih nekoliko mjeseci pronaći osobu po svom ukusu.

Magloviti Neptun u Ribama čini se dalekim, no njegove suptilne vibracije se itekako osjećaju u vašoj vezi, pomažući vam da bolje artikulirate svoje želje i stavove partneru.

Budite tolerantni prema partneru i spremni na kompromis, nema potrebe za žučnim raspravama oko stvari koje zapravo uopće nisu važne.

Ključni datumi

8. 1. 2014. Kvrgav početak godine mogao bi dovesti do svađe, budite mirni i tolerantni

19. 9. 2014. Ljubav partnera danas će vam dati potrebnu energiju i snagu za rješavanje problema

18. 11. 2014. Sjajan dan za izlet s dragom osobom

8. 12. 2014. Ljubav će pokucati na vrata samcima

17. 12. 2014. Mogućnost da vas osvoji šarmantni Strijelac je jako velika

ZDRAVLJE

U usporedbi s prošlom godinom vaše će zdravlje biti sjajno, a posebno dobro će biti to što ćete tijekom cijele godine imati vrlo ujednačenu visoku razinu energije koju ćete moći upotrijebiti i na poslu i kod kuće. Pripazite ipak na moguće alergijske reakcije na kemikalije, pa se ne petljajte sa stvarima o kojima ne znate puno. Kad vam ponestane energije, riješite to kratkim putovanjem na kojem ćete napuniti baterije.  

Pročitajte godišnji horoskop za 2014. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2014 Ovan
Godišnji horoskop 2014 Bik
 Godišnji horoskop 2014 Blizanci
Godišnji horoskop 2014 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2014 Lav
 Godišnji horoskop 2014 Djevica
 Godišnji horoskop 2014 Vaga
Godišnji horoskop 2014 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2014 Strijelac
 Godišnji horoskop 2014 Jarac
 Godišnji horoskop 2014 Vodenjak
Godišnji horoskop 2014 Ribe

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2013. 03:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh