« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
RIBE - 2014.

Ribe - godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop za Ribe za 2014. donosi zadovoljstvo postignutim i dovoljno snage za daljnji napredak

Ribe - godišnji horoskop za 2014.
Ribe - godišnji horoskop za 2014. (Metro)
Više o

Ribe

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2014.

,

horoskop 2014.

,

Ribe godišnji horoskop 2014.

Godišnji horoskop za 2014. Ribama donosi povoljne prognoze za godinu koja će biti ispunjena dobrotom, snagom i zadovoljstvom u životu, a uz to će se pojaviti neuobičajeno velik broj odličnih poslovnih i privatnih prilika.

Moći ćete ušetati na nepoznati teritorij i izvući maksimum iz svega što ćete raditi, stoga ovu godinu iskoristite za napredak na svim životnim poljima. Vaš način razmišljanja ove godine jednostavno ne može promašiti, jer Neptun u vašem znaku svojim utjecajem, ponekad mističnim, ponekad maglovitim, točno pogađa vašu energiju i vibraciju. 

Osjetit ćete snažan poriv da se izdvojite iz mase, pa nemojte raditi nikakve kompromise u privatnom životu, a podignite i glas protiv nepravde koju vidite oko sebe.

Krajnje je vrijeme i da počnete iskorištavati svoju kreativnost i usmjeravati je prema stvarima koje želite raditi, jer ove će vam godine sve ići od ruke. Sreća stiže iza svih uglova, očekivanih i neočekivanih, a na vama je samo da zgrabite svaku priliku koja vam se pruža.

POSAO

Vrijeme je da dobijete zaslužena priznanja i nagradu za težak rad proteklih godina, a kako vam ove godine odlično ide upravljanje ljudima, neka projekti koji su do sada skupljali prašinu u ladicama zažive u svojoj punini. No, timski rad neće vam ići od ruke u slučaju da ste samo jedan od mnogih, pa se morate izdvojiti i pokazati da ste spremni biti pravi vođa. Smiješi vam se napredovanje u svakom smislu, bilo na sadašnjem poslu, bilo u nekoj novoj poslovnoj priči.

nastavi čitati dolje

Osjetite snagu utjecaja Saturna iz Škorpiona koji vam sve vezano za kulturu i strane zemlje čini dostupnijim nego inače, pa bi bilo dobro da svoje poslove pokušate usmjeriti na taj segment koji vam je izuzetno dobro aspektiran.

Financije će, unatoč svoj sreći koja vas prati, biti tek nešto bolje nego prošle godine, no ne očajavajte zbog toga, jer je godina koja slijedi nakon ove ona u kojoj ćete doživjeti pravi financijski procvat zbog svih dobrih stvari koje ćete pokrenuti tijekom ove godine. Neke bolje prilike ukazat će se sredinom godine, iskoristite ih bez oklijevanja kako biste smirili napetost koju osjećate ako nemate dovoljno financijskih sredstava sa strane, za crne dane

Ključni datumi

14. 1. 2014. Sjajan dan za traženje povišice, nemojte to propustiti

20. 5. 2014. Plodan dan na poslu, očekujte bogate nagrade za svoj trud

3. 7. 2014. Odličan dan za investicije i pokretanje novih projekata

21. 11. 2014. Ako se do sada niste kladili ili kockali, danas je dan da to isprobate

11. 12. 2014. Neočekivana pomoć stiže od kolege Škorpiona, prihvatite je

LJUBAV

Nova iskustva i novi eksperimenti zapisani su u zvijezdama za ovu godinu, a ljubavni će vam život biti fascinantniji nego ikad. Imat ćete pregršt prilika da se pokažete partneru ili bračnom drugu u najboljem mogućem svjetlu, a tijekom cijele godine bit ćete vođeni sjećanjima, a ne osjećajima. Ma kakav problem iskrsao na privatnom planu riješit ćete ga u trenu, a Ribe samci neće imati niti najmanjeg problema pronaći novu, pravu ljubav, i to već u prvom kvartalu godine.

Najbolje doba godine je, ipak, prva polovica, točnije do 27. srpnja kad se Jupiter, koji vam iz Raka šalje dobre vibracije, seli u Lava gdje će njegov utjecaj na ovo područje života znatno oslabiti.

Ključni datumi

23. 3. 2014. Vrlo znakovit susret s osobom rođenom u zemljanom znaku

18. 5. 2014. Neočekivani susret probudit će sjećanja ...

15. 9. 2014. Mogli biste doživjeti ljubav s jednim Bikom

21. 11. 2014. Mogli biste sresti važnu osobu na partiju, otvorite oči!

7. 12. 2014. Veza će vam biti u središtu pozornosti

ZDRAVLJE

Uglavnom pozitivan period za vaše zdravlje protegnut će se na veći dio godine, no morate pripaziti da vas bolest ne uhvati nespremne. Ove se godine trebate što više odmarati, a bilo bi sjajno kad bi pokušali ostvariti svoje umjetničke ambicije jer bi to djelovalo izuzetno povoljno na vaše samopouzdanje. Nije nužno provoditi striktne dijete, bit će dovoljno piti dovoljno tekućine i redovito vježbati kako bi zdravlje bilo dobro.  

Pročitajte godišnji horoskop za 2014. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2014 Ovan
Godišnji horoskop 2014 Bik
 Godišnji horoskop 2014 Blizanci
Godišnji horoskop 2014 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2014 Lav
 Godišnji horoskop 2014 Djevica
 Godišnji horoskop 2014 Vaga
Godišnji horoskop 2014 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2014 Strijelac
 Godišnji horoskop 2014 Jarac
 Godišnji horoskop 2014 Vodenjak
Godišnji horoskop 2014 Ribe

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2013. 05:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh