« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
LAV - 2014.

Lav - godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop za Lava za 2014. donosi predviđanja o produktivnoj godinu u kojoj će snaga volje najviše doći do izražaja

Lav - godišnji horoskop za 2014.
Lav - godišnji horoskop za 2014. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2014.

,

horoskop 2014.

,

Lav godišnji horoskop 2014.

Godišnji horoskop za 2014. Lavu predviđa vrlo produktivnu godinu koja će ispuniti većinu njegovih ambicija i želja u životu, a sve iz vrlo jednostavnog razloga - napokon ćete uključiti svoju snagu volje i istjerati stvari na čistac u svim područjima života. 

Pred vama stoje neke radikalne promjene, a imat ćete dovoljno snage i za završavanje projekata koji se rastežu već godinama. Pravi je trenutak da iskoristite blagoslov sretnog Jupitera koji u vaš znak ulazi 27. srpnja. Otad će sve ići lakše, samo pazite da se ne uljuljkate i ulijenite, što se često događa pripadnicima znaka u kojem je Jupiter.

Tijekom godine morat ćete donijeti nekoliko vrlo važnih odluka, kako na privatnom tako i na poslovnom planu, no nemojte se bojati, poslušajte svoj unutarnji glas i odluke će biti najbolje moguće.

U tome možete očekivati pomoć Saturna koji će vam svojim položajem u Škorpionu ove godine biti pri ruci u svim pitanjima koji se tiču kuće i obitelji. 

nastavi čitati dolje

Jedino što ove godine ne smijete raditi jest odugovlačiti, jer će vam to samo nagomilati prepreke na vašem putu koje ćete morati naučiti prelaziti na teži način. Stoga, preporuka je da se ponašate u skladu sa svojim znakom - kraljevski i odlučno, što će vam donijeti najviše koristi ove godine.

POSAO

Promjene će nastupiti u profesionalnom životu, no tek nakon što uložite dosta truda i volje kako biste ispunili postavljene ciljeve. Tada će nadređeni prepoznati vaše kvalitete i znat će ih nagraditi, pa budite usredotočeni na svoje ideje i način rada bez obzira na sve. Držite se ljudi u koje imate povjerenja i pokažite im koliko ste učinikoviti.

Za sve ozbiljnije poduhvate morat ćete pričekati drugu polovicu godine kad će se Jupiter premjestiti u vaš znak i donijeti dodatnu energiju koja vam je potrebna za nove stvari.

Novi će projekti naići na žestoku konkurenciju, no vrijeme je takvo, a vama planete kažu - sad ili nikad. Stoga, ne oklijevajte nego se bacite na posao. Ovakav će vam pristup donijeti velike financijske dobiti, pa imajte cilj uvijek pred očima. Ipak, bez obzira na veliku zaradu, mudro trošite zarađeno kako se ne bi našli u poteškoćama koje su posljedica isključivo vaše rastrošnosti. Bolje je neke velike kupovine ostaviti za kasnije, kad se posao uhoda onako kako ste željeli.

Ključni datumi

31. 3. 2014. Sreća će vas ovog dana pomaziti, pripazite jer je velik novac u pitanju.

31. 5. 2014. Nesuglasice na poslu ćete morati riješiti diplomacijom, a ne rikanjem

15. 7. 2014. Otvara se vrlo uzbudljiva poslovna mogućnost

5. 9. 2014. Prilika za ulaganje koju ne bi smjeli propustiti

15. 10. 2014. Obasut će vas komplimentima zbog sjajno odrađenog posla

LJUBAV

Ljubavni će život ove godine biti prilično buran, pun uspona i padova jer ćete biti prilično emotivno zahtjevni, što će biti izravna posljedica intenzivnog rada na poslovnom planu. Primjetit ćete ubrzo da tom segmentu života ne dajete dovoljno pozornosti, pa ćete morati napraviti izmjene u svom rasporedu kako bi vaša ljubav dobila vremena koliko zaslužuje.

Utjecaj Urana u Ovnu bit će dovoljno jak da vam omogući provođenje nužnih promjena u privatnom životu, a tu će za svaki slučaj biti i Neptun u Ribama koji će ublažiti neke oštre riječi. 

Morat ćete napraviti neke žrtve kako bi se veza održala, a to će vam donijeti male ogrebotine na egu, ali velike koristi na emotivnom planu. Naročito je dobro aspektirana druga polovica godine kad će stvari na poslu ići kao podmazane, pa ćete imati više vremena za ljubav.

Ključni datumi

23. 1. 2014. Čeka vas veliko razočaranje u ljubavi

28. 1. 2014. Lavovi samci, provest ćete jednu od najboljih noći u životu.

8. 3. 2014. Sjajan dan za popravljanje odnosa u vezi

8. 9. 2014. Fantastičan trenutak za vašu vezu, ne propustite ga iskoristiti

28. 12. 2014. Kraj godine bit će najbolji za vašu vezu

ZDRAVLJE

Ove ćete godine posvećivati manje pažnje svom zdravlju, što će vrlo vjerojatno ubrzo uzeti svoj danak i tijelo će vam poslati ozbiljno upozorenje da se sa zdravljem ne smijete igrati. Poslušajte signale koje vam tijelo šalje i poduzmite nešto, a naročito na planu prehrane koju trebate temeljito revidirati. U prvoj polovici godine moguće su česte glavobolje i bolovi u zglobovima, što će se popraviti nakon zahvata u tanjuru, tako da ćete kraj godine dočekati u dobrom zdravlju. Jupiter će vam čuvati zdravlje, ali pazite da pod njegovim utjecajem ne postanete tromi i samozadovoljni te da se ne udebljate.

Pročitajte godišnji horoskop za 2014. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2014 Ovan
Godišnji horoskop 2014 Bik
 Godišnji horoskop 2014 Blizanci
Godišnji horoskop 2014 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2014 Lav
 Godišnji horoskop 2014 Djevica
 Godišnji horoskop 2014 Vaga
Godišnji horoskop 2014 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2014 Strijelac
 Godišnji horoskop 2014 Jarac
 Godišnji horoskop 2014 Vodenjak
Godišnji horoskop 2014 Ribe

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2013. 03:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh