Glazba

Massive Attack u Zagrebu

objavljeno prije 15 godina

Nakon šest godina čekanja, po novu dozu trip-hopa navratite 06. studenog 2009. u zagrebački Dom sportova gdje će britanski dvojac u sklopu svoje nove turneje predstaviti posljednji,… više »

"Prijatelj" osvojio radijski eter

DETOUR - album "TV" u prodaji!

objavljeno prije 15 godina

Slušali smo kako se sa radijskih prijemnika ore najavni singlovi "Kroz tebe se vidi" i "Prijatelj". Ovoga tjedna singl "Prijatelj" osvanuo je na drugom mjestu HRTOP 20 - Hrvatske… više »

muzikolog tvrdi:

Beethoven nije skladao "Za Elisu"

objavljeno prije 15 godina

Jedna od najpoznatijih skladbi klasične glazbe, klavirsko djelo „Za Elisu" možda nije proizašla iz skladateljskog pera Ludwiga van Beethovena. Talijanski glazbeni stručnjak Luca… više »

Backstreet Boys

U prodaji novi album "This is us"

objavljeno prije 15 godina

Na albumu ima 11 plesnih, ali i romantičnih novih pjesama koje su najavili singlom „Straight to My Heart". U više od šesnaest godina, Backstreet Boys dali su najbolje… više »

Spunk

Dosh Lee i Remi predstavljaju Alberta

objavljeno prije 15 godina

Zagrebački punk-funk alter rock sastav DOSH LEE, koji je nedavno izdao album prvijenac Velika nepravda na malom ekranu (Spona/Menart), u srijedu, 14. listopada, održat će u zagrebačkom Spunku… više »

teške optužbe

Jacksonova nova pjesma je plagijat?

objavljeno prije 15 godina

Pjesma koja je jučer spektakularno objavljena kao novi singl Michaela Jacksona možda je samo nelegalna kopija originala. Pjevač Paul Anka tvrdi da je on zajedno s Kraljem popa napisao spornu… više »

poslušajte

Objavljena potpuno nova pjesma Michaela Jacksona

objavljeno prije 15 godina

"This is it", balada o neočekivanom zaljubljivanju, izdana je na Jacksonovoj službenoj web stranici www.michaeljackson.com u ponoć u New Yorku prije istoimenog dokumentarca i albuma. Poslana… više »

ZGKOM4

Otvoren zagrebački međunarodni festival komorne glazbe

objavljeno prije 15 godina

Izvedbom opere "Priča o vojniku" Igora Stravinskog nastaloj prema libretu Charlesa Ferdinanda Ramuza, pod dirigentskim vodstvom Sorena Nilsa Eichberga, u subotu je u Hrvatskom glazbenom… više »

Novo

Mangroove snimili prvi videospot

objavljeno prije 15 godina

Mangroove su snimili prvi videospot za singl "Nemamo sutra", kojim ujedno i najavljuju nadolazeći album prvijenac "Svijet za nas". Produkciju spota potpisuje Ivana Vukušić, dok je za… više »

Koncert u Lisinskom

Tedi Spalato pjeva u humanitarne svrhe

objavljeno prije 15 godina

U ponedjeljak 09.11.2009. u 19.30h u koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog" Tedi Spalato izvest će najpoznatije hitovi uz nove pjesme s albuma "KADENCA" te goste iznenađenja. Ansambl je… više »

Kao pravi

David Bowie ovjekovječen u lego figurici

objavljeno prije 15 godina

62-godišnji Bowie pridružio se kolegi i rokeru Iggyu Popu kao plastična lego figurica u novoj glazbenoj igrici pod imenom ˝Lego Rock Band˝. Bowie je prikazan u stilu koji je koristio… više »

CMC poziva

Izađite iz garaže i dođite u Boogaloo

objavljeno prije 15 godina

Brojni demo festivali, te svirke za «gajbu pive» po klubovima najbolji su pokazatelji kolika je trenutno demo scena u Hrvatskoj.  No nažalost, mladi bendovi, osim ako… više »

Demo nagrada

Circoolar - nova glazbena nagrada

objavljeno prije 15 godina

Predstavljamo vam projekt 'Circoolar' - hrvatsku godišnju demo nagradu, koja će se po prvi puta realizirati u Zadru 28. 11. 2009. Pozivamo vas da podržite i pratite oformljivanje, prve… više »

vratite seee....

Tamara i Rambo na turbo pogon zapalili Boogaloo

objavljeno prije 15 godina

Prepuni Boogaloo dobio je više nego pravednu naknadu za svoje novce, uživajući u trosatnom sessionu dva neuobičajena glazbenika koji su ovaj još neobičniji spoj izveli na takav… više »

muzikom za slobodu

Probudi se! večeras u Domu sportova

objavljeno prije 15 godina

Nakon otkazivanja koncerta na Bundeku zbog kiše, mala dvorana Doma sportova 03.10. napokon će ugostiti sudionike projekta Probudi se! Osim gostiju iz Bosne i Hercegovine (Frenkie i… više »

skrolaj na vrh