Film nema sljedeće stranice
kino europa

Građani nisu dopustili nestanak kina Europe

objavljeno prije 16 godina i 11 mjeseci

I  posljednje preživjelo repertoarno kino u Zagrebu moglo se pretvoriti samo u lijepu uspomenu svim onim građanima koji su ondje običavali  gledati svoje omiljene filmove. Ipak, sve… više »

‘Armin’ nagrađen u Palm Springsu

objavljeno prije 17 godina

Hrvatskom filmu ‘Armin’ redatelja Ognjena Sviličića na 19. međunarodnom filmskom festivalu u Palm Springsu, u Kaliforniji, dodijeljena je nagrada kritike FIPRESCI za najbolji… više »

‘Okajanju’ Zlatni globus za najbolji igrani film

objavljeno prije 17 godina

Film ‘Okajanje’ Joea Wrighta, snimljen prema djelu Iana McEwana, osvojio je 65. godišnju nagradu Zlatni globus za najbolji igrani film. Kako hollywoodski scenaristi već dva… više »

Matija Kluković

Klukovićev film u našim gradovima

objavljeno prije 17 godina

Razgovor Nakon svake projekcije publika će moći razgovarati s članovima filmske ekipe. NEZAVISNI film ‘Ajde, dan... prođi...' mladog zagrebačkog redatelja Matije Klukovića bit će… više »

Braća Coen

Braća Coen opet najbolji

objavljeno prije 17 godina

TRILER ‘No Country for Old Men' potvrdio je status favorita za Oscara u veljači, osvojivši tri priznanja, među kojima i ono za najbolji film, na dodjeli nagrada američke kritike.… više »

Pavičić na Berlinalu

objavljeno prije 17 godina

Hrvatski filmski kritičar i književnik Jurica Pavičić imenovan je u Ocjenjivački sud kritike (FIPRESCI) na 58. međunarodnome filmskom festivalu u Berlinu, koji će se održati od 7. do 17.… više »

skrolaj na vrh