Auto-moto
OPOZIV

Honda povlači gotovo milijun svojih automobila diljem svijeta

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Honda Motor Co. objavila je jučer da su prisiljeni povući 962.000 svojih automobila diljem svijeta kako bi im otklonili računalne probleme te one s prekidačem za podizanjem prozora,… više »

ZBOGOM JURNJAVI

Kraj "brzim i žestokim" klincima u maminim automobilima

objavljeno prije 13 godina

Mamini sinovi koji se čim napune 18 godine dočepaju automobila svojih roditelja, nakon čega još neiskusni jure ulicama naših gradova, mogli bi ubrzo postati stvar… više »

OPASNI KVAR

BMW zbog kvara povlači 120.000 svojih dizelaša u Europi

objavljeno prije 13 godina

Zbog električnog kvara na filtrima, njemački proizvođač automobila BMW prisiljen je povući čak 120.000 svojih vozila s dizelskim motorima ,piše Hina. Većina automobila povučena je u… više »

MUŠKA POSLA

Ultimativna muška igračka inspirirana filmom Tron

objavljeno prije 13 godina

Imate oko 300.000 kuna viška i krizu srednjih godina? Ostavite se sportskih dvosjeda i mladih djevojaka na suvozačkom sjedalu i nabavite ovu prvoklasnu dječačku igračku kojoj ne može… više »

SAMO ZA PRAVE FRAJERE

Bugatti Veyron vam je postao prespor? Pogledajte ovu mrcinu

objavljeno prije 13 godina

Neki ljudi provedu cijelo školovanje nadvijeni nad knjigama, skupljaju izvrsne ocjene i odbijanja od strane djevojaka, završe fakultet najbolji u svojoj generaciji, probijaju se… više »

POČETAK KRAJA CD PLAYERA?

Ford izbacuje CD playere iz svojih novih modela

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Slušanje i mijenjanje vaših omiljenih CD-a za vrijeme vožnje moglo bi postati stvar prošlosti. Jedan od najvećih proizvođača automobila na svijetu, američka kompanija… više »

MEAN GREEN MACHINE

SUV vozila postaju zelenija, terenci s oznakom 4x4 pridružuju se ekorevoluciji

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Automobili s pogonom na sva četiri kotača (4x4) napokon se priključuju zelenoj revoluciji zahvaljujući SUV-ima koji su ekonomičniji, manje zagađuju i koji su prekrojeni za urbanu sredinu.… više »

Potvrđeno: Otkazan Zagreb Auto Show

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Katastrofalno stanje na domaćem tržištu automobila glavni je razlog otkazivanja Zagreb Auto Showa koji se trebao održati od 18. do 28 ožujka. Globalna financijska kriza uzela je svoj… više »

RASPAD SISTEMA

Toyota prisiljena povući i 270 tisuća Priusa zbog kočnica

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Japanski automobilski div Toyota Motor povući će više od 270 tisuća hibridnih modela Prius 2010. nakon učestalih prigovora na probleme u sustavu kočenja, prenijela je japanska novinska… više »

16 POSTO

Toyota bilježi snažan pad na američkom tržištu

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Toyota je u siječnju zabilježila pad prodaje za 16 posto u odnosu na odgovarajući mjesec prethodne godine i prvi je puta u proteklih više od 10 godina prodala manje od 100 tisuća… više »

NOVI ŠOK

Toyota povlači dodatnih 1.09 milijuna vozila u SAD-u

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Novi opoziv obuhvatit će pet modela - Highlander, godine proizvodnje 2008-2010., Corolla 2009-2010., Venza 2009-2010., Matrix 2009-2010. i njegovog dvojnika Pontiac Vibe 2009-2010., navela je… više »

OČUVANJE KOMPANIJE

General Motors prodaje Saab nizozemskom Spykeru

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Radi se o malom nizozemskom proizvođaču luksuznih sportskih automobila, izvijestio je u utorak The New York Times na web stranici, citirajući dužnosnika upoznatog sa sporazumom. Taj bi… više »

Rušenje rekorda

Automobil koji postiže brzinu od 1600 km/h

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Nadzvučni automobil Bloodhound vozit će poručnik Andy Green koji je postavio prijašnji rekord od 1220 km/h prije 12 godina. Izjavio je kako nije pitanje hoće li automobil uspjeti… više »

F1

Vettel osvojio Suzuku, Button tek osmi

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Vettela (22) je treća ovosezonska pobjeda ostavila u igri za ukupni naslov jer je vodeći Britanac Jenson Button (Brawn GP) završio kao osmi, a njegov momčadski kolega Rubens… više »

SUZUKA

Vettelu pole position na VN Japana

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Kvalifikacije su bile prekidane tri puta nakon nezgoda i pet vozača nije uspjelo ostvariti vrijeme u nekom od dijelova kvalifikacija. Vettel je imao najbrže vrijeme u kvalifikacijama, a iza… više »

skrolaj na vrh