« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
VRE6

Velika Rock Eksplozija #6 u KSET-u

Novost ovogodišnjeg festivala su tematski podijeljenje večeri tako da nas ove sezone čeka: punk dan, retro dan, S dan, funk dan i zadnji dan

Velika rock eksplozija ima tematske dane
Velika rock eksplozija ima tematske dane (Spona music)
Više o

KSET

,

Velika Rock Eksplozija

,

izvođači

Nakon pet godina festivala na kojem je nastupilo više od 60 hrvatskih bendova, za točno mjesec dana počinje šesto, klupsko izdanje „Velike rock eksplozije" koje donosi pregršt zanimljivih izvođača. U pet festivalskih večeri smještenih u KSET, nastupiti će ukupno 15 izvođača .

Novost ovogodišnjeg festivala su tematski podijeljenje večeri tako da nas ove sezone čeka: punk dan, retro dan, S dan, funk dan i zadnji dan.

Ovogodišnja Velika Rock Eksplozija #6 održava se od 15. - 19. listopada u zagrebačkom klubu KSET, a ulaznice će kao i uvijek na tom festivalu biti izuzetno pristupačne: 10/20/30 Kn.

Kao i svake godine u sklopu festivala održat će se radionica ZAMP-a, na kojoj će mladi autori i svi zainteresirani moći saznati sve što ih zanima o autorskim pravima, a uoči festivala biti će objavljen kompilacijski CD album s po jednom pjesmom svih sudionika festivala.

16.09.2013. 08:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh