Metro-portal.hr

objavljeno 16.09.2013. 08:27:00
VRE6

Velika Rock Eksplozija #6 u KSET-u

Novost ovogodišnjeg festivala su tematski podijeljenje večeri tako da nas ove sezone čeka: punk dan, retro dan, S dan, funk dan i zadnji dan

Velika rock eksplozija ima tematske dane
Velika rock eksplozija ima tematske dane (Spona music)

Nakon pet godina festivala na kojem je nastupilo više od 60 hrvatskih bendova, za točno mjesec dana počinje šesto, klupsko izdanje „Velike rock eksplozije" koje donosi pregršt zanimljivih izvođača. U pet festivalskih večeri smještenih u KSET, nastupiti će ukupno 15 izvođača .

Novost ovogodišnjeg festivala su tematski podijeljenje večeri tako da nas ove sezone čeka: punk dan, retro dan, S dan, funk dan i zadnji dan.

Ovogodišnja Velika Rock Eksplozija #6 održava se od 15. - 19. listopada u zagrebačkom klubu KSET, a ulaznice će kao i uvijek na tom festivalu biti izuzetno pristupačne: 10/20/30 Kn.

Kao i svake godine u sklopu festivala održat će se radionica ZAMP-a, na kojoj će mladi autori i svi zainteresirani moći saznati sve što ih zanima o autorskim pravima, a uoči festivala biti će objavljen kompilacijski CD album s po jednom pjesmom svih sudionika festivala.

16.09.2013. 08:27:00
http://metro-portal.hr/velika-rock-eksplozija-6-u-kset-u/80484/