« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
KONCERTI

RHCP World Tribute u Rock klubu Ribnjak

official RHCP tribute band pod imenom Red Hot Chili Peppers World Tribute vraća nam se u Hrvatsku

Dobri su, jaako su dobri :)
Dobri su, jaako su dobri :) (Arhiva)
Više o

RHCP World Tribute Band

,

Rock klub Ribnjak

Nakon 3 godine i rasprodanog jednog od najvećih zagrebačkih klubova, official RHCP tribute band pod imenom Red Hot Chili Peppers World Tribute  vraća nam se u Hrvatsku. Ovog puta možete ostati oduševljeni u Rock klubu Ribnjak koji će ih ugostiti u subotu 5.12.2013. u sklopu njihove europske turneje.

Za one malo manje upućene ovaj tribute bend nastao je tako što su članovi  odabrani glasanjem publike te samog originalnog benda RHCP. Osim njihovog sviračkog  umijeća presudan je bio i izgled, tj. sličnost sa pravim članovima benda.

RHCP World Tribute Band nastao je u Sao Paulu (Brazil) 2003. godine najprije poznat pod imenom Organic (ime je bilo inspirirano izjavom Flea za MTV kada je rekao da je muzika Peppers-a nešto ''organsko i živo'') te je kasnije glavni vokal Luiz Fernando na to nadovezao projekt pod nazivom RHCP World Tribute sa dodatkom by Organic kako se predstavljaju i danas. Članovi ovog svijetskog tribute benda osim što su sjajni muzičari, veliki su fanovi originalnih Pepersa i nije im trebalo dugo da osvoje srca fanova diljem svijeta.

Nakon koncerta očekuje vas Rock party by  DJ primarijus Stanko, pa požurite po ulaznice jer je broj ograničen!!!

Subota 05.10.2013.  s početkom u 21:00h
Rock klubu Ribnjak -Ribnjak 1, Zagreb
Ulaznice možete kupiti u pretprodaji u klubu po cijeni od 40kn
i na dan koncerta po cijeni od 50kn

FACEBOOK EVENT:

16.09.2013. 12:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh