« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
VOL. 2

Streets united ponovo osvaja zagrebačke ulice!

Ovog puta Streets united je u misiji jačanja i podržavanja domaće HC/punk/rock/Oi/underground scene

Zdrava doza beskompromisne mjuze
Zdrava doza beskompromisne mjuze (sonar.hr)
Više o

Gavrilo Princip

,

ciroza jetre

,

Streets united 2

,

Đubrivo

,

Drone Hunter

,

Pigsty and the barrel squad

U goste zagrebačkim uličnim borcima dolaze dobro poznati prijatelji - grupa Đubrivo iz Splita čija je misija, kako sami kažu, zagađivanje hrvatskog etera 100% prirodnim đubrivom. U zadnjih 10 godina postojanja i rada te nebrojenim nastupima i punim dvoranama dokazali su svoje mjesto na domaćoj sceni pa ne sumnjamo da će i ovog puta razvaliti dvoranu Jedinstvo.

U goste nam također doalze čistokrvni street punk band Gavrilo Princip iz Smedereva, zasigurno poznati ljubiteljima beskompromisnog rock'n'roll-a. Kroz 8 godina svirke i 2 albuma nisu imali puno prilika gostovati u Zagrebu, pa je ovo savršena prilika da pokažu što znaju.

Na zagrebačke ulice dolazi i Varaždinski Drone Hunter. Instrumental riff worship trio, no publika ih svrstava pod stoner, desert rock i slične žanrove. Postoje godinu dana i broje petnaestak svirki po Hrvatskoj i Sloveniji, a snimili su i prvi album. Izravna i konkretna mjuza bez puno kompliciranja.

Zagrebačke snage predstavljaju svima dobro poznata Ciroza Jetre i Pigsty and the barrel squad.

Priča Citroze jetre počinje kao klasična pank priča skupine mladića koji su uz sve uzaludno, odlučili raditi i nešto konstruktivno. Prvi demo snimljen je 2003.godine, a s koncertima se počinje 2004. Nakon toga snimljene su još 3 demo snimke, da bi 2012. Izašao i prvi album „Sjećanja". Od samog početka, pa do danas, bend je ostao vjeran sirovom pank zvuku, sa žestokim rifovima i lako pamtvljim refrenima.

Svinjac koji Pigsty and the barrel squad proizvodi mix je hard core-a, street punka i rnr-a, što bi dečki sami rekli "Hard core rock'n'roll". Od osnutka 2004. godine do danas izdali su demo album te LP i upravo lansirali novi album imena "Pirates of the city streets" koji to najbolje opisuje filozofiju benda i koji možete besplatno skinuti sa linka koji ćete naći na njihovim facebook stranicama.

Cijena ulaznica u pretprodaji 40kn, na blagajni kluba 50kn
Pretprodajna mjesta: Dirty old shop Tratinska 18, Maldoror shop Lopašićeva 3

FB event

15.09.2013. 10:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh