« Stand up
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
STAND UP

Večer otvorenog mikrofona @ Quasi STand Up

Pozivamo sve koje se žele okušati kao komičari, podijeliti svoja mišljenja i stavove s publikom i popeti se na stage Quasimoda da dođu na stand-up

Quasi STand up u Splitu
Quasi STand up u Splitu (Quasimodo)
Više o

Split

,

stand up komedija

,

Marina Orsag

,

Open Mic

,

klub Quasimodo

U petak se održava prva splitska večer otvorenog mikrofona, popularno zvana „open-majk" ili „open mic", na kojoj svi imamo priliku barem na kratko postati stand up komičari. 

Voditeljica ove večeri i timariteljica komičara amatera bit će naša poznata komičarka Marina Orsag uz posebnog gosta, višestrukog pobjednika open majka u Zagrebu, Dejana Đerića. Njima će se pridružiti i polaznici prve splitske radionice stand-up komedije koja se trenutno održava u organizaciji Info Zone i uz vodstvo koga drugog nego Marine Orsag.

Pozivamo sve koje se žele okušati kao komičari, podijeliti svoja mišljenja i stavove s publikom i popeti se na stage Quasimoda da dođu na stand-up, sve što vam treba jest maksimalno 7 minuta svog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

Naravno, pozivamo i publiku, tj. sve one željne dobre zabave da se dođu nasmijati i opustiti uz domaće „baze". Publika na kraju svojim glasovima i bira pobjednika, a pobjednik osvaja put u Zagreb nastup na jednom od showova u Studiju Smijeha!

Zajedno gradimo splitsku STand up scenu!

Pravila i prijave za izvođače:

- Nastup mora biti u potpunosti autorski, bez viceva i tuđih fora.
- Dužina nastupa maksimalno 7 min.
- Svi koji polažu stand up radionicu Info Zone, moći će se prijaviti izravno, a za ostale prijave za nastup počinju iste večeri sat vremena ranije, u 20h kod voditeljice programa.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/319197648276968

Nakon STand upa nastavljamo s DJ večeri, zabavljat ćemo se uz ritmove ženskog DJ dvojca Elektro Fufe uz synth pop, r'n'b, new wave, 80e, elektro i druge beatove...

28.01.2015. 12:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh