« Seks
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Uzbudite ženu u trenu

Ponekad vam se vjerojatno čini da je vašu dragu nemoguće napaliti, no uz sve ostale razloge tipa umora i stresa, možda i vi ne znate prave trikove ...

Tri jednostavna i učinkovita savjeta
Tri jednostavna i učinkovita savjeta (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

savjeti

,

dobar seks

,

predigra

,

seksualno uzbuđenje

Muškarci ponekad muku muče da dragu nagovore na seks, a stručnjaci tvrde da samo ne znaju što i kako treba napraviti da bi je dobro napalili, pa predlažu tri vrlo jednostavne stvari koje uvijek postižu željeni cilj.

Za početak - predigra. Da, znamo, nekad vam se ne da, ali ženama je potrebna kako bi se zagrijale na pravu temperaturu. Kad budete raspoloženi, detaljno istražite njeno tijelo kako biste saznali koje gumbiće trebate pritisnuti za pravu reakciju, i svaki sljedeći put bit će lakše i brže.

Druga važna stvar su - igračke za seks. Recimo, vibrirajući prsten za penis - malac radi posao bez greške, vama stimulira penis a dragoj klitoris tijekom penetracije, pa su i rezultati senzacionalni. Čim ga sljedeći put izvučete, ona će znati da slijedi jako, jako dobar seks.

Za kraj, priuštite joj malo voajerizma - prošećite kućom goli, prije i poslije tuširanja, i nema šanse da joj ne padne svašta na pamet. Naime, kako vi volite vidjeti nju golu, tako ona voli vidjeti vas.

17.05.2015. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    18.05.2015. 12:06
    S čime ćeš je uzbuditi ako nemaš kurca.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh