« Seks
objavljeno prije 9 godina
DA!

Tajna dobrog braka - samo dobar seks?

Bračni parovi koji su redovito prakticirali seks u istraživanju su u svim kategorijama pokazali da su sretniji od onih koji su se seksali sporadično

Dobar seks = dobar brak
Dobar seks = dobar brak (Arhiva)
Više o

seks

,

dobar seks

,

dobar brak

Sretan brak san je svakog čovjeka koji se odluči na taj značajan korak u životu, no ako nakon nekog vremena brak prestane biti skladan i uspješan - pojačajte aktivnosti u krevetu.

Ovaj zaključak, koji smo mogli više-manje donijeti i sami na temelju vlastitog iskustva iznijeli su istraživači sa Sveučilišta Chicago koji su do svoje teorije došli nakon opsežnog istraživanja na 732 para u dobi od 57 do 98 godina. Ukratko, ako želite dug, skladan i uspješan brak - seksjte se.

Pokazalo se da su bračni parovi koji su redovito prakticirali seks u istraživanju u svim kategorijama pokazali da su sretniji od onih koji su se seksali sporadično.

Redovit seks očuvao je i zdravlje ispitanika, pa su se tako oni koji se nisu redovito seksali tužili na probleme s krvnim tlakom, što je bio slučaj kod tek manjeg broja parova koji su se redovito zabavljali pod plahtama. Potonji su veselo tvrdili i kako je njihov brak seksi. 

Znanstvenici preporučuju da svakako potražite pomoć kako biste mogli redovito voditi ljubav, jer bračna sreća uvelike ovisi o sreći u krevetu.

20.05.2015. 22:20:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh