« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
SEMINAR

Uvod u online oglašavanje - seminar za svakoga

Kako se uspješno oglašavati na internetu i vratiti investiciju bolje nego na bilo kojem drugom mediju

Fotografija vijesti
Više o

seminar

,

online oglašavanje

,

oglašavanje na internetu

,

učinkovito oglašavanje

Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz offline u online oglašavanje, pripremili smo seminar Uvod u online oglašavanje u trajanju od 2 dana.Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta.

Praćenje razvoja novih trendova iznimno je zahtjevan posao i jedan od ključnih faktora uspješne online kampanje.

Seminar će pokazati ključne prednosti online oglašavanja - njegovu daleko nižu cijenu, a potom dolazi mogućnost preciznog ciljanja željenih skupina te lako mjerljiv povrat na investiciju. Svakodnevno oglašivač može pratiti sve relevantne statistike o posjetiteljima svoje internet stranice te kupcima pojedinog proizvoda ili usluge.

Kod online oglašavanja, u svakom trenutku je poznato da li se pojedina investicija isplati i na vrijeme je moguće prekinuti kampanje koje ne ostvaruju zadovoljavajući povrat.

Uvod u online oglašavanje će održati Filip Višić koji se internet savjetovanjem i marketingom bavi još od 2003. godine. Seminar organizira tvrtka Informativka d.o.o. U cijenu seminara uključena je kava dobrodošlice te ručak u prostorijama zgrade King ICT-a. Seminar će se održati u prostorijama zgrade King ICT-a (Buzinski prilaz 10, Zagreb).

Više informacija o seminaru na www.informativka.com

11.02.2011. 12:28:25
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Oglašavanje na internetu
    06.12.2011. 00:22
    Uspješno oglašavanje na internetu dolazi kroz eksperimentalno provođenje marketinških kampanja putem raznih marektinških kanala, naposljetku onaj marketinški kanal koji generira najveću prodaju, ujedno i jest najbolji način oglašavanja.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh