Metro-portal.hr

objavljeno 11.02.2011. 12:28:25
SEMINAR

Uvod u online oglašavanje - seminar za svakoga

Kako se uspješno oglašavati na internetu i vratiti investiciju bolje nego na bilo kojem drugom mediju

Fotografija vijesti

Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz offline u online oglašavanje, pripremili smo seminar Uvod u online oglašavanje u trajanju od 2 dana.Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta.

Praćenje razvoja novih trendova iznimno je zahtjevan posao i jedan od ključnih faktora uspješne online kampanje.

Seminar će pokazati ključne prednosti online oglašavanja - njegovu daleko nižu cijenu, a potom dolazi mogućnost preciznog ciljanja željenih skupina te lako mjerljiv povrat na investiciju. Svakodnevno oglašivač može pratiti sve relevantne statistike o posjetiteljima svoje internet stranice te kupcima pojedinog proizvoda ili usluge.

Kod online oglašavanja, u svakom trenutku je poznato da li se pojedina investicija isplati i na vrijeme je moguće prekinuti kampanje koje ne ostvaruju zadovoljavajući povrat.

Uvod u online oglašavanje će održati Filip Višić koji se internet savjetovanjem i marketingom bavi još od 2003. godine. Seminar organizira tvrtka Informativka d.o.o. U cijenu seminara uključena je kava dobrodošlice te ručak u prostorijama zgrade King ICT-a. Seminar će se održati u prostorijama zgrade King ICT-a (Buzinski prilaz 10, Zagreb).

Više informacija o seminaru na www.informativka.com

11.02.2011. 12:28:25
http://metro-portal.hr/uvod-u-online-oglasavanje-seminar-za-svakoga/55222/