« Život
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
BOGINJE PIT STOPA

Upoznajte ljepše polovice vozača Formule 1

GALERIJA - Nisu nogometaši jedini koji uz sebe imaju najljepše žene svijeta - u svijetu Formule 1 takve se žene 'podrazumijevaju' i više nego drugdje

Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger
Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger (Getty Images)
Više o

žene

,

Formula 1

,

F1

,

Felipe Massa

,

Lewis Hamilton

,

Timo Glock

,

Nico Rosberg

,

Jenson Button

,

How Do You Do

,

novi singlovi

,

lak za nokte

,

boja laka

,

tamne nijanse

Obožavatelji gledaju stazu, posada u pit stopu je spremna za sljedeću izmjenu guma, a televizijski urednici su zapanjeni akcijom. Međutim, određeni broj prekrasnih žena gleda samo u vozače. Dopustite da vam predstavimo top 6 ljepših polovica vozača Formule 1.

Vivian Sibold > Nico Rosberg

Talentirana dizajnerica interijera, 24-godišnja Vivian možda navija za ekipu svojega dečka (Mercedes), ali valja spomenuti da je nedavno dizajnirala unutrašnjost Lotusova kampera. Obitelji Sibolg i Rosberg su stari znanci, a spomenuti par je zajedno već pet godina.

Rafaela Bassi > Felipe Massa

Lako je pomisliti da su žene oko vozača F1 sponzoruše, ali kad čujete da je Felipe svoju suprugu upoznao na palubi superjahte njena oca, poštenije bi bilo reći da se momak 'dobro uvalio'. Tata Bassi posjeduje brazilsku modnu marku Guarana. Par se vjenčao 2007. godine u studenome, a prvo dijete su dobili početkom ove godine, baš nekako u vrijeme kad se vozač Ferrarija oporavio od nesreće koju je doživio na VN Mađarske 2009.

Raquel del Rosario > Fernando Alonso

Dvostruki svjetski prvak Alonso upoznao je očaravajuću španjolsku pjevačicu Raquel u jednoj radio emisiji. Kasnije su se tajno vjenčali. Ona se općenito smatra najbolje odjevenom ženom u F1 ergeli. Inače, ona je frontmenica pop-rock benda El Sueno de Morfeo.

Isabell Reis > Timo Glock

Vozač Virgina hoda s plavokosom studenticom ekonomije Isabell iz Saarbrukena. Kad nije zatrpana knjigama, Isabell gradi poštenu karijeru modela - nedavno se pojavila na njemačkom Top Modelu.

Nicole Scherzinger > Lewis Hamilton

Mehaničari maMcLarena vođa skupine PussyCat Dolls već lagano ide na živce sa svojim skakanjem gore dolje i naletima plača u njihovoj garaži, ali kad god se pojavi na utrci Mali Lewis obično pobjeđuje.  Sedam je godina starija od njega (32). Upoznali su se na dodjeli MTV nagrada u Münchenu 2007. godine. Englez gotovo nakon svake utrke otada leti za Los Angeles kako bi bio s njom.

Jessica Michibata > Jenson Button

Jenson se po prvi puta u javnosti sa svojim modelom za donje rublje japansko-argentinskog porijekla Jessicom pojavio na VN Australije prošle godine. Tu je utrku dobio pod zastavom Brawna. Tračevi koji kruže pit stopovima kažu da se soba za goste prije utrke nenormalno tresla pa je lako zaključiti da je seks idealan doručak za prvake. Nakon utrke, Sir Richard Branson je izjavio kako bi joj bilo bolje da se druži s milijarderom umjesto milijunašem, a Button ga je tada zamalo udario šakom. Button je, vjerovali ili ne, tijekom ljeta na nekoliko mjeseci raskinuo s ovom 25-godišnjom boginjom (boga pitajte zašto!). Metrou je rečeno da je vozač poludio kad je ona na njegov mobitel zalijepila naljepnicu Hello Kitty. Ali službeno se tvrdi da je razlog prekida bio njegov gust raspored. No sad to uopće nije važno jer je par opet zajedno, a priča se i o svadbenim zvonima.

Piše: Adam Hay-Nicholls/MWN
15.09.2010. 07:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh