« Život
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
NEMA ŠALE

Tinejdžeru zabranjen ulazak u SAD zbog uvredljivog pisma Obami

Britanski tinejdžer tvrdi kako mu je zabranjen ulazak u SAD zbog emaila uvredljivog sadržaja koji je poslan Bijeloj kući i naslovljen na Baracka Obamu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

SAD

,

Barack Obama

,

njega djece

,

Pop up petak

,

tragovi na Mjesecu

17-godišnji Luke Angel izrazio je svoje stavove o američkom predsjedniku nakon gledanja tv emisije o napadima 11. rujna.

Policijski službenici posjetili su Angela u njegovom domu, gdje je priznao kako je poslao email, no tvrdi kako se ne sjeća sadržaja. Glasnogovornica policije izjavila je kako protiv njega neće biti poduzete nikakve mjere, jer je utvrđeno da se samo šalio. Ipak, kao posljedica šaljivog emaila, zabranjen mu je ulazak u SAD.

˝Ne sjećam se točno što sam napisao jer sam bio pijan. No mislim kako sam Obamu nazvao raznim pogrdnim imenima. Nije to bilo ništa ozbiljno, obična tinejdžerska zabava. Policija mi je rekla da imam doživotnu zabranu ulaska u SAD. Nije me briga, ali moji roditelji nisu baš najsretniji zbog toga˝, objašnjava Angel.

Američki mediji pak sumnjaju u istinitost ovih navoda, dodajući kako službe sigurnosti imaju pravilo da se individualcima nikad ne govori kada su dobili zabranu ulaska u zemlju.

15.09.2010. 14:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh