« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
PARTIJANA

Ultra ludilo zapalilo Split

Iako je nezahvalno izdvajati najveću zvijezdu i najdojmljiviji nastup, od obožavatelja se moglo čuti kako je Hardwell rasturio

Preko 40 tisuća partijanera na Poljudu
Preko 40 tisuća partijanera na Poljudu (Ultra Europe)
Više o

Split

,

David Guetta

,

Armin van Buuren

,

Nicky Romero

,

Sebastian Ingrosso

,

Ultra Europe

,

Hardwell

,

Fedde Le Grand

Više od 40.000 posjetitelja iz više od 125 zemalja jučer je pohodilo Poljud na spektakularnom otvaranju najvećeg regionalnog festivala elektronske glazbe - Ultra Europe. Još veća, produkcijski impresivnija glavna pozornica, vatromet i posebni efekti bili su savršena kulisa za nastupe najvećih zvijezda elektronske glazbe, među kojima se ističu Hardwell, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Martin Garrix, Disclosure i mnogi drugi.

Ambasadorica Ivana Mišerić ispred službene kamere Ultra Europe imala je priliku razgovarati s najpoznatijim imenima EDM scene, a posebno ju je oduševio mladi Nizozemac Martin Garrix koji je sinoć dokazao zašto je trenutno jedno od najtraženijih imena. 

Iako je nezahvalno izdvajati najveću zvijezdu i najdojmljiviji nastup, od obožavatelja se moglo čuti kako je Hardwell rasturio, a njegov je nastup pratio i veliki vatromet, posebno iznenađenje organizatora za posjetitelje. Danas će, između ostalih, nastupiti i Armin Van Buuren, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Erick Morillo i Danny Avila.

Uz to, više od 5 milijuna ljudi je gledalo live stream putem službenog Youtube kanala i televizije.

Sve servisne informacije, listu najčešće postavljanih pitanja i odgovora, kao i sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu.

12.07.2014. 17:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh