Metro-portal.hr

objavljeno 12.07.2014. 17:17:00
PARTIJANA

Ultra ludilo zapalilo Split

Iako je nezahvalno izdvajati najveću zvijezdu i najdojmljiviji nastup, od obožavatelja se moglo čuti kako je Hardwell rasturio

Preko 40 tisuća partijanera na Poljudu
Preko 40 tisuća partijanera na Poljudu (Ultra Europe)

Više od 40.000 posjetitelja iz više od 125 zemalja jučer je pohodilo Poljud na spektakularnom otvaranju najvećeg regionalnog festivala elektronske glazbe - Ultra Europe. Još veća, produkcijski impresivnija glavna pozornica, vatromet i posebni efekti bili su savršena kulisa za nastupe najvećih zvijezda elektronske glazbe, među kojima se ističu Hardwell, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Martin Garrix, Disclosure i mnogi drugi.

Ambasadorica Ivana Mišerić ispred službene kamere Ultra Europe imala je priliku razgovarati s najpoznatijim imenima EDM scene, a posebno ju je oduševio mladi Nizozemac Martin Garrix koji je sinoć dokazao zašto je trenutno jedno od najtraženijih imena. 

Iako je nezahvalno izdvajati najveću zvijezdu i najdojmljiviji nastup, od obožavatelja se moglo čuti kako je Hardwell rasturio, a njegov je nastup pratio i veliki vatromet, posebno iznenađenje organizatora za posjetitelje. Danas će, između ostalih, nastupiti i Armin Van Buuren, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Erick Morillo i Danny Avila.

Uz to, više od 5 milijuna ljudi je gledalo live stream putem službenog Youtube kanala i televizije.

Sve servisne informacije, listu najčešće postavljanih pitanja i odgovora, kao i sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu.

12.07.2014. 17:17:00
http://metro-portal.hr/ultra-ludilo-zapalilo-split/86117/