« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SPEKTAKL

Još samo četiri dana do Medvedgradskih glazbenih večeri

Planinari i svi ljubitelji prirode i Medvednice znaju da šetnja od Šestinske crkve do Medvedgrada traje cca. sat vremena

Sjajan program Medvedgradskih glazbenih večeri
Sjajan program Medvedgradskih glazbenih večeri (Arhiva)
Više o

Medvedgradske glazbene večeri

,

program

Ovog četvrtka, 17. srpnja, započinje trodnevno glazbeno putovanje na Medvedgradu, čija će vrata, svojim koncertom, otvoriti grupa Meritas. Publici će predstaviti svoj novi album pod nazivom „Gle", a cure su, ovom prilikom, najavile i svoju posebnu gošću - jedinstvenu Jelenu Radan! Sljedeći dan, 18. srpnja, na medvedgradsku pozornicu, izaći će Zoran Predin u društvu Damira Kukuruzović Django Group, dok će u subotu, 19. srpnja, program zatvoriti Tamara Obrovac Transhistria Quartet.

Organizatori, Centar za kulturu i film August Cesarec, Park prirode Medvednica i Menart BPM, poručuju da će odluku o prodaji dodatnih ulaznica donijeti u srijedu ujutro jer u slučaju nepovoljnog vremena koncerti će se održati u zatvorenim prostorima Medvedgrada, čiji je kapacitet manji od lokacije na otvorenom. Za sada je u pretprodaju pušteno svega 250 ulaznica za svaki koncert i ostalo ih je još vrlo malo.  

Program je ove godine dodatno obogaćen i šarmantnim akustičnim programom pod nazivom Akustika na kuli, čiju je vrijednost publika prepoznala, kupivši sve ulaznice u roku od 24 sata od kada su puštene u prodaju. U suradnji s akustičnim serijalom "Akustika" (muzika.hr), program će, u intimnoj atmosferi, ugostiti mlade hrvatske kantautorica, Queen of Sabe, Ninu Romić i Saru Renar, sat vremena prije početka glavnog programa.

Planinari i svi ljubitelji prirode i Medvednice znaju da šetnja od Šestinske crkve do Medvedgrada traje cca. sat vremena (4,2 km) uz važnu napomenu - ne skrećite s puta!

Do najzahtjevnije koncertne lokacije u Zagrebu tih dana će se moći doći i automobilom, no zbog vrlo ograničenog broja parkirnih mjesta osigurali smo i BESPLATAN minibus i to od početne stanice kod Šestinske crkve pa sve do Medvedgrada i natrag. Polasci će biti u 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45, a povratak je planiran nakon svakog koncerta.

U prostore Medvedgrada ulazit će se od 19:00 gdje ćete sve do početka programa moći uživati u prelijepom pogledu na Zagreb kao i u priči koju pričaju ove očuvane i poviješću bogate zidine.

Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću! Osim pozitivne energije i udobnih cipela ne zaboravite ponijeti vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno.

Ovaj mali broj ulaznica, koji je za sada još uvijek u prodaji, možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na ovlaštenim prodajnim mjestima; TISAKmedia, Integral Zagreb, Algoritam Profil Mozaik, Aquarius Records, Croatia Records i sva ostala prodajna mjesta koja možete pronaći u sustavu ulaznice.hr. Ove godine možete ostvariti i dodatnih 10% popusta na online kupnju ulaznica putem MasterCard-a i Maestro kartica.

Sve informacije pratite na:  

www.centarcesarec.hr

www.pp-medvednica.hr

bpm.menart.hr 

14.07.2014. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh