« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
NOVI SINGL

Kim Verson feat. Igor Geržina 'Sve što sada trebam'

Nakon vrlo uspješnog singla 'Jača si od svih', Kim Verson predstavlja svoju novu pjesmu koju je snimila u suradnji s priznatim hrvatskim saksofonistom Igorom Geržinom

Kim Verson napravila je suradnju s Igorom Geržinom
Kim Verson napravila je suradnju s Igorom Geržinom (Bruno Gracin)
Više o

Igor Geržina

,

Kim Verson

Kim Verson premijerno je sinoć u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju predstavila svoj novi singl 'Sve što sada trebam'.

Glazbeno odlučnija i zrelija, Kim Verson sa svojim producentskim i autorskim timom vrijedno radi na novim pjesmama, a nakon što je publika odlično prihvatila posljednji singl 'Jača si od svih', mlada glazbenica predstavlja novu pjesmu koju je snimila u suradnji s Igorom Geržinom, priznatim saksofonistom koji je ove godine osvojio dva Porina za najbolji instrumentalni album i najbolju instrumentalnu izvedbu. U pjesmi 'Sve što sada trebam' Geržina je svojim melodičnim i prepoznatljivim sax dionicama odlično podržao jedinstveni vokal Kim Verson.

- Nova pjesma govori o ljubavi i vjerujem da se mnoge žene mogu pronaći u stihovima, baš kao i ja - uz osmijeh je izjavila Kim - a moram reći i da mi je bila velika čast snimati s Igorom Geržinom koji je svojim gostovanjem pjesmi dao snagu i posebnu energiju te se nadam da će se pjesma svidjeti publici.

Spoj profinjenog vokala Kim Verson i energičnog saksofona pokazao se dobitnom kombinacijom u ovoj modernoj, radiofoničnoj pjesmi u pop rock stilu koja će zasigurno pronaći svoje mjesto u radijskom eteru i na top ljestvicama ovo ljeto.

Producent i aranžer pjesme te autor glazbe je Miroslav Lesić Lesique, koji potpisuje i tekst zajedno s Kim Verson i Antom Pecotićem.

Pjesmu možete poslušati odmah:


11.07.2014. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh