« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
STRAŠNO!

Udario sedmogodišnjeg sina i bacio ga preko ograde broda u more

Nakon svađe s djevojkom za vrijeme putovanja turističkim brodom, pijani 35-godišnji Amerikanac usmjerio je sav bijes i frustraciju na svog 7-godišnjeg sina

Fotografija vijesti
Više o

nasilje nad djecom

,

nasilničko ponašanje

,

bizarne vijesti

Muškarac koji se žučno svađao sa svojom djevojkom na palubi turističkog broda u gradu Newport Beach u Kaliforniji optužen je da je svoj bijes i frustraciju usmjerio na 7-godišnjeg sina, kojeg je udario i bacio u more.

Nakon što je shvatio što je učinio, 35-godišnji Sloane Steven Brilles skočio je za dječakom, nakon čega su ih spasili ljudi iz obližnjeg čamca, stoji u izvješću policije kalifornijskog okruga Orange.

Prema istom izvješću, Brilles je na brodu bio sa svoja dva sina iz prošlog braka, stara 6 i 7 godina, te sadašnjom djevojkom. Iz još neutvrđenih razloga Sloane se počeo žestoko prepirati s njom, nakon čega su se u ljutnji razdvojili i otišli svatko na svoju stranu broda.

Sloane se bijesno odšetao do pramca, a u stopu ga je pratio i njegov 7-godišnji sin, uznemiren što je njegov otac tako jako uzrujan. Kad je shvatio da ga dječak prati, unatoč tomu što mu je rekao da to ne čini, 185 centimetra visoki i 110 kilograma teški muškarac podivljao je i udario dječaka, nakon čega ga je bacio preko ograde u more.

Putnici iz obližnjeg čamca uspjeli su doći do nesretnog dječaka prije nego što je to učinio Sloane, nakon čega su odmah pozvali obalnu stražu, čiji su djelatnici bili prisiljeni lisicama obuzdati pobješnjelog muškarca.
Uhićen je i odveden u pritvor, a tereti ga se za ugrožavanje života maloljetniku te opiranje uhićenju. 

Nimalo začuđujuće, naknadno se pokazalo kako je Sloane popio poveću količinu alkohola prije početka izleta brodom. Sigurni smo da će imati dovoljno vremena da o svemu dobro razmisli u zatvoru.

30.08.2011. 17:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh