« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
ESTETSKA KIRURGIJA

U Zagrebu otvorena nova Poliklinika za estetsku kirurgiju

Svečano otvorena Poliklinika za estetsku kirurgiju dr. Tončić uz prisustvo brojnih osoba iz hrvatskog javnog života

Dr. Dinko i dr. Rajko Tončić sa Snježanom Mehun, Nevenom Ciganovićem i Aleksandrom Grdić na svečanom otvorenju Poliklinike
Dr. Dinko i dr. Rajko Tončić sa Snježanom Mehun, Nevenom Ciganovićem i Aleksandrom Grdić na svečanom otvorenju Poliklinike
Više o

estetska kirurgija

,

dr. Tončić

,

Poliklinika za estetsku kirurgiju

Nakon 21-godišnje privatne prakse u najstarijoj liječničkoj ordinaciji tog tipa u regiji, dr. Tončić je svojim pacijentima odlučio ponuditi još potpuniju medicinsku uslugu te investirati u izgradnju i opremanje moderne poliklinike za estetsku kirurgiju. Poliklinika Tončić smještena je na dvije etaže novog, modernog i funkcionalnog objekta u srcu zagrebačkih Šestina. U radu se koristi najsuvremenijom medicinskom opremom, a za operacije su na raspolaganju dvije vrhunski opremljene operacijske sale.

„Izuzetno sam zadovoljan što od sada našim pacijentima u vrhunski opremljenoj poliklinici nudimo sve na jednom mjestu: od prvog posjeta ordinaciji i uvodnog razgovora i konzultacija do operacije i postoperativnog oporavka," izjavio je dr. Rajko Tončić povodom otvorenja na kojemu su sudjelovala brojna poznata lica iz hrvatskog javnog života poput Snježane Mehun, Nevena Ciganovića, Marka Grubnića, Aleksandre Grdić i drugi.

Stručnost i vrhunska medicinska usluga temelji su djelovanja poliklinike koja je u potpunosti prilagođena potrebama pacijenata. Njeguje se individualan pristup pacijentima, a liječnički tim stručnjaka uvijek je na raspolaganju za konzultacije, savjet ili dodatne informacije.

Više pronađite na njihovom webu - www.toncic.net

30.10.2008. 15:20:36
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    POLIKLINIKA
    30.03.2012. 21:37
    Treba odabrati pravu polikliniku. Ne štedjeti na zdravlju!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh